Slika je simbolična.
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru. To je pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Dvosobno stanovanje v centru mesta za kar 450 tisoč evrov

Luksuzno stanovanje se nahaja v stari meščanski hiši, zgrajeni leta 1897, ki je v neposredni bližini mestnega parka. Popolnoma obnovljeno stanovanje zajema veliko spalnico s kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. 

Možen je tudi najem stanovanja, najemnina stane 2000 evrov brez vključenih stroškov.

Vir: nepremicnine.net

Stanovanje s čudovitim razgledom za 390 tisočakov

Štiriinpolsobno stanovanje se nahaja v 17. in 18. nadstropju stolpnice na Taboru. Vključuje tudi balkon, ki meri kar 15 kvadratnih metrov, na njem pa je jacuzzi.  

Stanovanje se odlikuje po odličnem razgledu na Maribor, Pohorje in Pekrsko gorco. V ceno stanovanja je všteta draga oprema stanovanja; samo postelja je vredna kar devet tisoč evrov. 

Vir: nepremicnine.net

Za 375 tisoč evrov je lahko vaše stanovanje v središču Maribora

V središču mesta je naprodaj veliko pritlično stanovanje z atrijem in dvema balkonoma ter parkirnim mestom v garaži. Gretje je talno, vgrajene so tri klimatske naprave, čeprav zaradi dobre izolacije hlajenje skoraj ni potrebno. Poleg tega je vse v stanovanju modernizirano; vgrajena je pametna inštalacija; stanovanje ima tudi varovanje.

Notranja oprema daje stanovanju zelo sodoben videz. V bližini stanovanja je veliko zelenih površin za rekreacijo. 

Vir: nepremicnine.net

V bližini Ljudskega vrta za skoraj 350 tisočakov naprodaj stanovanje s kupolo

V bližini mestnega parka in Ljudskega vrta je naprodaj nadstandardno stanovanje, ki se nahaja v četrtem nadstropju stavbe, zgrajene leta 1993. V ceno je všteto parkirno mesto v podzemni, kuhinja in kopalniško pohištvo.

Posebnost stanovanja je kupola, iz katere je čudovit razgled do Pohorja, Kalvarije in Piramide, pa tudi do Meljskega hriba.

Vir: nepremicnine.net

Svetlo meščansko stanovanje v središču mesta naprodaj za 340 tisočakov

Štirisobno stanovanje leži v drugem nadstropju in mansardi vogalne stavbe v mestnem središču. V letih 2005 in 2010 je bilo stanovanje temeljito prenovljeno.

Prva etaža zajema predprostor, dnevno sobo, spalnico in kabinet, dve garderobni sobi, kopalnico s straniščem, stranišče za goste ter stopnišče, ki vodi v odprto mansardo. V mansardi se razprostira prostorna kuhinja z jedilnico in izhodom na intimno teraso z dvoriščno lego. 

Parkiranje je na voljo na javnih površinah v neposredni bližini.

Vir: nepremicnine.net

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kr tak (nepreverjen)

nič posebnega

Starejše novice