Poletje se počasi bliža h koncu, vi pa še vedno poizvedujete za prostimi delovnimi mesti?

Tudi mi smo ponovno izbrskali nekaj raznovrstnih podjetij, ki iščejo nove sodelavce.

»Prej, ko pošlješ prijavo, prej te povabimo na kavo«

A časa imate do 25. septembra. S takšnim »vabilom« vabijo k sodelovanju v Agitavit Solution, ki se ukvarjajo z razvojem rešitev po meri naročnikov in razvojem lastnih produktov na Microsoft tehnologiji. Pohvalijo se lahko z 260+ uspešnimi projekti, 15-letnimi izkušnjami in, da, z »eno mizo za ročni nogomet«, saj svoje sodelavce ne le izobražujejo, temveč jim želijo ponuditi med delom tudi sprostitev. 

Za delo v Ljubljani, Mariboru ali pa kar doma iščejo več razvijalk in razvijalcev (tako začetnike kot tudi izkušene strokovnjake), ki jih zanima delo s tehnologijami 0365/SharePoint Online ali Azure. Ob tem dodajajo: »Pomembnejši od tehničnega znanja so nam veselje ter želja po načrtovanju in razvoju rešitev.«

Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s fleksibilnim delovnikom. 

Palfinger išče varilca

Vsem poznano podjetje Palfinger išče v Mariboru varilca za sestavljanje kovinskih elementov v konstrukcije in varjenje v skladu z načrti z uporabo varilnih priprav ali pripomočkov, branje načrtov in spajanje konstrukcij s postopki MIG/MAG varjenja. 

Kandidat mora imeti ustrezno poklicno izobrazbo in delovne izkušnje s področja varjenja, za to pa nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesecev in kasnejšo možnost dolgoročne zaposlitve.

Prijavo je treba poslati do 10. septembra.

Z znanjem nemščine na Filozofsko fakulteto!

Filozofska fakulteta potrebuje visokošolskega učitelja oziroma lektorja za nemški jezik, ki bo oblikoval in posodabljal učne vsebine, izvajal lektorske oblike dela s študenti (lektorske vaje, seminarji, konzultacije, govorilne ure …), pripravljal izpitne naloge in preizkuse, sodeloval na strokovnih srečanjih …

A pozor, prijava je mogoče le še do 28. avgusta.

Imate spretne roke in dober okus?

Keksarna Brodnjak v Mariboru išče slaščičarja in izdelovalca drobnega peciva, ki bi  opravljal zahtevna slaščičarska dela. Izbrani kandidat mora imeti opravljeno srednjo poklicno šolo oziroma program živilska tehnologija, vozniški izpit, pet let delovnih izkušenj, ročne spretnosti ter smisel za estetiko in okraševanje.

Kandidati, ki bi želeli delati za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, naj pošljejo prijave do 31. avgusta.

Z dobrim posluhom?

Na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor iščejo učitelja oziroma učiteljico nauka o glasbi na glasbeni šoli Center. Gre za skrajšan delovnik (12 ur na teden) in delo za določen čas 12 mesecev. 

Prijava je mogoča do 29. avgusta.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice