Ponovno smo preverili, kako je s prostimi delovnimi mesti v Mariboru in okolici. Ugotovili smo, da kar nekaj podjetij išče različne in raznovrstno usmerjene profile.

Ste še v procesu iskanja novega delovnega mesta? Ponovno smo preverili, kakšna je na trgu dela ponudba in katera so tista podjetja, ki intenzivno iščejo. Razpisanih je kar nekaj delovnih mest za prodajalce, zavarovalničarje, mojstre avtomehaničnih delavnic in gradnje, mi pa smo izbrali nekaj podjetij, ki zaposlujejo več različnih profilov. 

Imate izkušnje na področju upravljanja nepremičnin?

Nova KBM išče svetovalca upravljanja nepremičnin, ki bo izdelal in koordiniral investicijske in vzdrževalne načrte, sodeloval z delovnimi skupinami, organiziral in izvajal manjša investicijska dela in vzdrževanja …

Za to je zahtevana VII. stopnja izobrazbe, aktivno znanje angleškega jezika, uporaba standardnih orodij za PC in CAD programe ter pogajalske veščine in veščine vodenja predstavitev.

Ponujajo delo za nedoločen čas s pogojem uspešno opravljenega poskusnega dela ter delo v urejenem delovnem okolju v Mariboru z možnostjo lastnega in kariernega razvoja.

Ista banka pa tudi išče vodjo oddelka investicijskih storitev v sektorju upravljanja z nepremičninami, od katere pričakujejo najmanj VI. stopnjo izobrazbe, aktivno znanje angleškega jezika ter samoiniciativnost in samostojnost v delovnih situacijah.

Tudi izbranemu kandidatu ponujajo zaposlitev za nedoločen čas v primeru uspešno opravljenega poskusnega dela ter možnost samostojnega dela in odločanja.

Za oba delovna mesta je treba oddati prijavo in življenjepis izključno preko e-obrazca na njihovi spletni strani do vključno 2. julija.

Se spoznate na vodna plovila?

Poznate podjetje Quadrofoil? Gre za podjetje iz Slovenske Bistrice je slovensko visokotehnološko razvojno podjetje, ki se ukvarja z okolju prijaznim prevozom na vodi, (svetovno) javnost pa so prebudili z energetsko izjemno učinkovitim dvosedežnim plovilom s podvodnimi krili Quadrofoil Q2.

Tokrat iščejo sodelavce na več področjih. Iščejo vodjo prodaje, ki bo znala delati v okvirih strategije podjetja, sodelovati pri določitvi prodajne politike ter organizaciji in izvedbi prodaje. Od te osebe se zahteva VI/1., VI/2., VII. stopnja izobrazbe, 3–5 let delovnih izkušenj na področju trženja, vozniško dovoljenje, aktivno znanje dveh tujih jezikov in dobro poznavanje področja dela.

Tako ponujajo redno zaposlitev s 6 meseci poskusne dobe. Obljubljajo fleksibilen delavnik z možnostjo samostojnega razporejanja delovnega časa, stimulativno plačilo in dodatno nagrajevanje po uspešnosti.

Vsi zainteresirani naj pošljejo motivacijsko pismo, življenjepis in prijavo do 10. julija.

Isto podjetje išče tudi dva sestavljavca plovil – strojnega tehnika (mehatronika), od katerih pričakujejo vsaj V. stopnjo strokovne izobrazbe tehnične smeri, vozniški izpit, osnovno znanje angleščine ali nemščine in vsaj tri leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih, pri čemer imajo prednost monterji iz avtomobilistične ali navtične industrije.

Ob tem iščejo tudi dva sestavljalca plovil – elektrotehnika, vodjo marketinga, poslovnega sekretarja in asistenta predsednika uprave.

Različne profile išče tudi Henkel

Kar nekaj različnih profilov pa išče tudi podjetje Henkel Maribor, in sicer izdelovalca, vzdrževalca linije, elektronika, vzdrževalca in strojnika infrastrukture. Od kandidatov pričakujejo zaključeno srednješolsko oziroma poklicno izobraževanje na področju kemije, strojništva, mehanike, elektrotehnike ali elektronike, izkušnje na področju vzdrževalnih del v proizvodnih obratih, pogovorno znanje angleškega ali nemškega jezika in usposobljenost za delo z računalnikom.

Izbranim kandidatom ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, a z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice