V skladu z veljavnimi ukrepi vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19 so v mariborskem Europarku posodobili poslovalne čase odprtih prodajaln.

Iz Europarka Maribor sporočajo, da Megamarket Interspar od danes, 23. marca, dalje posluje od ponedeljka do sobote od 8. do 18. ure, ob nedeljah bo zaprt. Lekarna posluje od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure in v soboto od 8. do 13. ure, v nedeljo je zaprta. 

Pošta Slovenije posluje od ponedeljka do petka od 10. do 15. ure, ob sobotah in nedeljah je zaprta. Prodajalne Sanolabor, Premium Pet in Biotopic so odprte od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure, ob nedeljah pa ne poslujejo.

Prodajalni Müller in dm drogerie markt od torka, 24. marca, dalje poslujeta od ponedeljka do sobote od 8. do 18. ure, ob nedeljah sta zaprti.

Ažurne informacije glede odprtja nakupovalnega središča in posameznih prodajaln so navedene in redno posodobljene na spletni strani www.europark.si ter na Facebook profilu mariborskega Europarka.

»V nakupovalnem središču Europark je dobrobit ljudi na prvem mestu. Sprejeti so tudi vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot na primer redna dezinfekcija rok tudi med obiskom navedenih prodajaln. Če se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih institucij, bodo seveda upoštevana,« še sporočajo. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice