Tokrat smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest v Mariboru, okolici in tudi v sanjski Italiji.

Svetovalec v turistični agenciji

V turistični agenciji ETI potovanja potrebujejo svetovalca, ki bo posredoval in prodajal turistične aranžmaje ter urejal družbena omrežja. Nudijo mu takojšnjo zaposlitev, redno in stimulativno plačilo in, najboljše, obisk turističnih destinacij.

Pričakujejo odlično znanje hrvaškega ali italijanskega jezika ali nemškega ali angleškega jezika. Potrebno je poznavanje rezervacijskih sistemov in digitalnega marketinga. Prav tako so zaželjene delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu, zanesljivost, natančnost, odgovornost, iznajdljivost in prilagodljivost. Potreben je občutek za delo z ljudmi, znanja s področja spletnega in mobilnega oglaševanja in sposobnost sprejemanja različnih delovnih nalog.

Bančni svetovalec

Nova Kreditna banka Maribor išče osebnega bančnega svetovalca v podružnici vzhodna Slovenija. Če ste komunikativni in proaktivni, imate najmanj 6/1 stopnjo izobrazbe in pridobljeno dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega posredovanja ter licenco za trženje investicijskih skladov in prodajo investicijskih kuponov oz. delnic, ste oseba, ki jo potrebujejo.

Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, možnost osebnega in kariernega razvoja v okviru udeležb na internih in eksternih izpopolnjevanjih in možnost horizontalnega in vertikalnega napredovanja.

Varilec

V prelepi Italiji iščejo varilca za ročno, polavtomatsko in avtomatsko varjenje. Pričakujejo tri do pet let delovnih izkušenj, certifikat za varilca in znanje angleškega ali italijanskega jezika na pogovornem nivoju.

Urejeno in ugledno podjetje nudi zaposlitev za 15 ali 18 mesecev z možnostjo dolgoročne zaposlitve, dobro plačilo, 13. plačo, pomoč pri urejanju namestitve. Delo pa se bo začelo v mesecu maju.

Varnostnik

V podjetju Sintal iščejo varnostnika za varovanje ljudi in premoženja. Pričakujejo vsaj osnovnošolsko izobrazbo, polnoletnost, nekaznovanost in zdravstveno zmožnost. Zaželjen je NPK varnostnik, ni pa pogoj za prijavo na delovno mesto.

V največji družbi za varovanje v Sloveniji nudijo možnost napredovanja, stimulativno delovno okolje, uporabo visoke tehnologije pri delu, najvišje povprečne plače v dejavnosti, možnost koriščenja lastne telovadnice, počitniških kapacitet ob morju in v termah in možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja.

Delo v proizvodnji

V podjetju Manpower iščejo nekoga, ki bo opravljal različna ročna dela v proizvodnji in prirezovalnici. Pričakujejo izrazite ročne spretnosti, natančnost, motiviranost za opravljanje tovrstnega dela in pozitivno naravnanost in odgovornost.

Zaposlenemu bodo nudili zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, delo v urejenem delovnem okolju, stimulativno in redno plačo in dvoizmensko delo.

Računovodja

Podjetje Marifarm zaposli računovodjo, od katerega pričakujejo pravilen in zakonit obračun plač ter ostalih dodatkov zaposlenih, zagotavljanje pravočasnih in točnih plačil tretjim osebam v skladu z notranjimi postopki družbe, s planom predvidenih prilivov in odlivov sredstev, zagotavljanje posvetovanja glede računovodskih in davčnih vprašanj, spremljanje sprememb v zakonodaji in računovodskih standardih ter pravočasno obveščanje o nujnosti sprememb postopkov družbe in stalno iskanje možnosti za izboljšanje finančnega poslovanja strukturne enote, vključno z izboljšanjem strokovne ravni in sposobnosti podrejenih.

Pričakujejo 7. ali 6/2 stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, vsaj pet let delovnih izkušenj na podobnem položaju, zelo dobro znanje angleškega jezika in računalniška znanja.

Za vse to pa nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom 6 mesecev, karierni izziv, možnost osebnega razvoja in podporo pri delu s strokovnjaki iz tujine. Prav tako nudijo brezplačno parkiranje v garaži družbe.

Vodja marketinških projektov

Uspešno marketinško podjetje bo zaposlilo novega sodelavca, ki bo odgovoren za vodenje marketinških projektov s poudarkom na inbound marketingu, skrb za zadovoljstvo obstoječih strank, svetovanje strankam glede razporeditve budgeta za marketing, spremljanje in analiziranje marketinških kampanj ter dogodkov …

Pričakujejo vsaj tri leta delovnih izkušenj, aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje različnih marketinških konceptov in socialnih medijev, kreativnost, komunikativnost in organiziranost.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice