Ponovno smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest, ki se ponujajo v Mariboru in okolici.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Frizer

V lepotnem studiju Hair&Make Up Artist MP Team nudijo zaposlitev v mladi in kreativni ekipi frizerjev in make-up artistov. Osebo bodo zaposlili za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Ponudbe za zaposlitev sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Prodajalec

V trgovinah Lidl bodo na Štajerskem zaposlili več prodajalcev z najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Prijavite se lahko vsi, ki imate spoštljiv odnos do kupcev in sodelavcev in željo po timskem delu.

Prijave zbirajo do 25. junija, več o delovnem mestu pa lahko vidite tukaj.

Taksist

Cammeo išče voznico ali voznika taxija, od katerega pričakujejo komunikativnost in potrpežljivost pri delu z ljudmi in profesionalen in odgovoren pristop do dela, potnikov in vozila.

Od kandidatov pričakujejo srednješolsko izobrazbo, vozniški izpit B kategorije, izrazito komunikacijsko sposobnost, pripravljenost dela v izmenah, zaželjeno pa je znanje tujega jezika. Prijave zbirajo do 15. junija, več o delovnem mestu pa lahko vidite tukaj.

Grafik

Družba Expo Deko d.o.o. išče delavca v proizvodnji - grafika. Zaposleni bo moral risati in pripravljati vzorce za tisk, pripravljati šablone za tisk, določati barve in barvne vzorce, variti oziroma pripraviti PVC platna in delati po navodilih nadrejenega.

Nudijo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja in delo v dinamičnem okolju, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj posameznika. Več o delovnem mestu lahko preberete tukaj.

Mizar

Posebno priložnost imajo vsi mizarji, saj želi Montaža trend Interieri d.o.o. zaposliti mizarja za montažo pohištva na plovilih in drugih nadstandardnih objektih.

Od zaposlenega pričakujejo izobrazbo mizarja, lesarskega tehnika ali druge ustrezne smeri – kvalificiran kader, 2 leti delovnih izkušenj, izkušnje s področja montaže pohištva, natančnost in strokovnost pri delu, točnost in urejenost, fleksibilnost, opravljanje dela pod najtežjimi pogoji ter opravljanje dela z najkvalitetnejšimi orodji, samostojno opravljanje del, branje načrtov, sporazumevanje v tujih jezikih, spoštovanje in izvajanje predpisov varnega in zdravega dela ter varstva pred požarom, skrb za ugled družbe in odgovornost za kvalitetno opravljena dela in naloge. Več o delovnem mestu najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice