Izžrebali smo osem srečnih nagrajencev, ki bodo na kulinaričnem festivalu v Mariboru Street Food Market brezplačno razvajali svoje brbončice. To so srečni nagrajenci.

Vse, kar je bilo potrebno za sodelovanje v nagradni igri, je bilo, da ste v komentar pod objavo na Facebook strani Mariborinfo označili prijatelja oziroma prijateljico, ki obožuje dobro hrano. Do žrebanja je v nagradni igri sodelovalo več kot 180 ljudi, srečnežev pa je le osem.

Nagrajenci, ki prejmejo bon za brezplačno hrano:

   -    Lana Špes
   -    Nejc Habulin
   -    Nika Klobas
   -    Nejc Lovrec

Nagrajenci, ki prejmejo bon za brezplačno pijačo:

   -    Iztok Krajnc
   -    Patricija But
   -    Simona Strniša
   -    Matevž Pisnik

Čestitamo!

Kupone za brezplačno hrano oziroma pijačo nagrajenci prevzamejo pri glavnem šanku z osebnim dokumentom. Boni so vnočljivi pri vseh ponudnikih na kulinaričnem festivalu Street Food Market na Trgu Leona Štuklja.

Tridnevna kulinarična ekstaza

Le še en dan nas loči, ko se bo v Mariboru že drugič ustavila avstrijska turneja ulične hrane pod znamko Street Food Market, ki bo pričarala pravo kulinarično festivalsko tri dnevno razvajanje od 30.8. do 1.9. Na festival so se prijavili zelo raznoliki ponudniki, zato bodo lahko obiskovalci okušali in razvajali brbončice z okusi iz celega sveta. Poskusili bodo lahko različno pripravljenih hamburgerjev, ameriških hot dogov, domačih ajdovih štrukljev, španskih churrosov, belgijskih vafljev, nizozemskih mini palačink, dunajskih wrepov in sirovih sendvičev, argentinskega žara, karibske kuhinje , ocvrtih banan pa vse do specialitet iz ostrig, krokodila, zebre, na voljo pa bo tudi pestra vegetarijanska ponudba.

Združili moči z Markom Soršakom Sokijem, Domom Antona Skale in Društvo za zaščito živali v Mariboru

Letošnji festival bo obarvan tudi v znamenju dobrodelnosti. Tokrat so moči združili z znanim mariborskim bobnarjem in ustanoviteljem projekta 20za20 Markom Soršakom Sokijem, ki jeseni odpira svojo bobnarsko šolo. Skupaj z otroci, ki obiskujejo Dom Antona Skale in so nekaj mesecev nazaj prejeli nova glasbila, v sklopu Sokijevega projekta, bodo na svoji stojnici ponujali ulično hrano, poskrbeli pa bodo tudi za glasbeni program.

Na četrtkovi otvoritvi 30.9. ob 12.00, pa se jim bo pridružila posebna gostja Street Food festivala in podpornica projekta 20za20 Simone Michielen,  tekmovalka šova Masterchef Slovenije, ki se je s svojim odličnim kuharskim znanjem in velikim srcem mnogim Slovencem vsidrala v srce.

Lars&Sven podprli projekt 20za20

Svojo dobrodelno naravnanost pa bodo pokazali tudi iz Lars&Sven, ki bodo del izkupička pustili v Mariboru. Od vsakega prodanega burgerja bodo 1 evro, kot donacijo namenili Domu Antona Skale, kar bo šlo naprej za nova glasbila v okviru Sokijevega projekta 20za20.  

Fajn Food - Polona bo dobrodelnost izkazala Društvu za zaščito živali v Mariboru:

»Odločila sem se, da od vsakega prodanega currya 1 evro podarim Društvu za zaščito živali v Mariboru. Enostavno zato, ker obožujem živali in spoštujem delo društva.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice