Izžrebali smo srečne nagrajence, ki prejmejo vstopnico za Mednarodni sejem lovstva, ribištva ter zelenega turizma in bivanja, ki bo v Gornji Radgoni od petka, 12. aprila, do nedelje, 14. aprila 2019.

Vse, kar je bilo potrebno za sodelovanje v nagradni igri, je bilo, da ste odgovorili od kdaj do kdaj bo potekal sejem in svoj odgovor zapisati pod objavo. 

Nagrajenci, ki prejmejo vstopnico za sejem so:

Tonči Gros,
Marjana Senekovič,
Vera Maček,
Miran Kniplič,
Klavdija Pleteršek Krcek,
Betka Rudolf,
Tomaž Gerlič,
Ales Adam,
Brigita Tršovec,
Marko Hecl.

 

Sejem Naturo vas bo očaral s številnimi namigi za aktivni oddih v najbolj zelenih turističnih destinacijah. Predstavil bo doživetja v planinah in gozdovih, naravnih zdraviliščih, krajinskih parkih, ideje za pohodniške in planinske ture, oddih na turističnih kmetijah, razvajanje pri kulinaričnih ponudnikih … Posebno pozornost bo namenil predstavitvi projekta »Visit Pomurje«.  

Sejma lov in ribolov vas bosta navdušila s pestro ponudbo in ugodnimi nakupi lovske, kinološke in ribiške opreme, s terenskimi vozili, oblačili, obutvijo ter drugimi izdelki za dobro počutje v naravi. Vodilne stanovske in strokovne organizacije pripravljajo zanimive in poučne strokovne razstave in dogajanje. 

Aktivno in atraktivno!

Seznanite se lahko s treningi in pravilno prehrano za tek in nordijsko hojo. Preizkusite se lahko v borilnih veščinah in streljanju s trenažerjem. Na zunanjem prostoru se lahko preizkusite v plezanju na umetni plezalni steni. Predstavitev slovenskega ribogojstva s poskušnjo ribiških jedi je pripravilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS, Sektor za lovstvo in ribištvo v sodelovanju z Racoon d.o.o. Slovenska zveza za sokolarstvo in zaščito ptic ujed bo prikazovala žive ptice ujede ter opremo sokolarjev.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice