Pripravili smo pregled nepremičnin v Mariboru, ki jih ta hip ponujajo na javnih dražbah.

Iščete stanovanje ali hišo? V Mariboru bo v prihajajočih dneh na dražbah kar nekaj stanovanj in hiš, katerih lastniki lahko postanete že za dokaj ugodne cene.

Dvosobno stanovanje

Na mariborskem okrajnem sodišču bo 13. junija ob 9. uri potekala dražba dvosobnega stanovanja na Matejkovi ulici 7. Stanovanje je ocenjeno na 62.000 evrov, na dražbi pa bo ponujeno po izklicni ceni 43.400 evrov. Stanovanje se nahaja v pritličju in meri 58 kvadratnih metrov.

Dvosobno stanovanje

Na Cesti Proletarsih brigad 62 se 19. junija na javni dražbi ponuja dvosobno stanovanje z izklicno ceno 43.715 evrov. Stanovanje je sicer ocenjeno na 62.450 evrov.

Hiša

Na javni dražbi se 11. junija ponuja solastniški delež nepremičnine. V povezavi z drugim izvršilnim postopkom se bo sicer dva dni zatem prodala še preostala polovica nepremičnine. Postavljena je izklicna cena 34.000 evrov, hiša pa ima 134,1 kvadratnih metrov in leži na 486 kvadratnih metrov velikem zemljišču.

Trisobno stanovanje

Konec junija se bo na javni dražbi znašlo trisobno stanovanje v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta na Smetanovi ulici 23. Uporabna površina stanovanja znaša 66,10 kvadratnih metrov, k njemu pa pripadata tudi dva kletna prostora v skupni izmeri 38 kvadratnih metrov. Postavljena je izklicna cena 88.000 evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice