Tudi ta teden smo izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Bauhaus išče svetovalce pri prodaji

Trgovsko podjetje Bauhaus v Mariboru nudi več prostih delovnih mest za svetovalce pri prodaji, in sicer na oddelku vrta, na oddelku svet kopalnic in pri prodaji na storitvenem centru.

Tehnolog informatik

Podjetje Plastika Skaza v Velenju išče tehnologa informatika. Naloge na delovnem mestu med drugim zajemajo upravljanje in vzdrževanje strojnih IKT ter razvijanje in vzdrževanje programskih IKT.

Zaposlitev v Novi KBM

Nova KBM v Mariboru ali v Ljubljani zaposluje na oddelku regulativnega poročanja. Glavne odgovornosti so priprava rednih in izrednih poročil za potrebe banke in zunanjih institucij, spremljanje zakonskih sprememb s področja poročanja zunanjim institucijam, razvoj in uvedba metodologij za pripravo poročil in sodelovanje pri pripravi navodil, kontrola usklajenosti podatkov v poročilih, analiza in koordiniranje odprave neskladnosti ter zbiranje, obdelava, analiziranje in interpretiranje podatkov s področja dela.

Poslovodja v prodajalni NKD

V prodajalni NKD v Lenartu zaposlijo poslovodjo. Naloge zajemajo vodenje in organiziranje dela v poslovni enoti, skrb za stranke, pomoč pri nakupu blaga oziroma svetovanje, polnjenje prodajnih polic in stojal, prevzem blaga in skrb za urejenost poslovalnice.

Vodja del v asfalterstvu

Pri pomurskem gradbincu Pomgrad iščejo odgovornega vodjo del v asfalterstvu. Naloge bodo med drugim zajemale operativno vodenje gradbišča, načrtovanje, organiziranje, usmerjanje in kontrolo, pripravo gradbišča za pravočasen začetek gradnje ter nadzor dela delovodje ter pomočnikov na gradbišču.

Naravovarstveni svetnik in naravovarstveni svetovalec

Če vas veseli delo v naravi, potem je služba v Krajinskem parku Goričko morda prava za vas. Iščejo namreč naravovarstvenega svetnika in naravovarstvenega svetovalca.

Vodja oddelka za finance, proračun in premoženjske zadeve

Občina Lendava pa zaposli podsekretarja, vodjo oddelka za finance, proračun in premoženjske zadeve. Delo zajema neposredno pomoč pri vodenju in opravljanju strokovnih nalog na področju delovnega organa. Potrebovali boste šest let delovnih izkušenj.

Vodja korporativnega komuniciranja in trajnostnega razvoja

Želite delati v dinamičnem in kreativnem okolju ter ovire spreminjate v izzive?
Je komunikacija vaša strast? Menite, da so blagovne znamke in zaposleni srce podjetja? Potem vas zaposlitev čaka v Radenski, kjer iščejo vodjo korporativnega komuniciranja in trajnostnega razvoja.

Svetovalec

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin pa medtem zaposli svetovalca, ki bo pomagal pri pripravi predpisov in drugih zahtevnejših gradiv. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

in mislite, da se da fino prebrat kar napišete z živo rumeno barvo? kaj ste vi slepi v uredništvu? najbolje da začnete pisati brezbarvno.

Starejše novice