Ob obisku v bolnišnici upoštevajte navodila zdravstvenih delavcev, omejitev obiskov in tako pomagajte k preprečevanju širjenja virusnih obolenj med pacienti in zaposlenimi.

Iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor so sporočili, da od 8. januarja 2019 naprej velja omejitev obiskov na eno zdravo osebo tudi na vseh oddelkih Klinike za interno medicino. Poleg tega so že včeraj iz UKC Maribor obvestili o omejitvi obiskov na eno zdravo odraslo osebo na Kliniki za pediatrijo in Oddelku za nevrološke bolezni.

Prav tako obiske v porodnišnici priporočajo le možu oziroma partnerju in sorojencem brez znakov virusnih obolenj in gripe, izključno v času obiskov od ponedeljka do petka od 10.30 do 11. 30 in od 16.00 do 17.00, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 14.00 do 15.00.

»Obiskovalce naprošamo, da ob obisku v bolnišnici upoštevajo navodila zdravstvenih delavcev, dosledno upoštevajo omejitev obiskov in tako pripomorejo k preprečitvi širjenja virusnih obolenj med pacienti in zaposlenimi,« so zapisali.

Omejitev obiskov velja do preklica.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice