Habeco nudi darila po ugodnih, veleprodajnih cenah.

Čas božičnih in novoletnih praznikov je čas veselja in druženja z našimi najbližjimi, družino in prijatelji. Čas, ko se umirimo od hitrega vsakdana in se posvetimo drug drugemu. In je čas obdarovanj ter priložnost, da razveselimo svoje najbližje z majhnimi ali večjimi pozornostmi. 

Seveda pa je sorodnikov in prijateljev, ki jih želimo obdariti veliko, zato si moramo postaviti najvišji znesek, ki ga imamo na voljo za posamezno darilo. Izziv, s katerim se pri tem srečujemo je, kje najti najboljša darila in največ za naš denar. 

Uporabna in kakovostna božična darila ne rabijo biti draga. Svojim najbližjim lahko podarimo pametno, izvirno in uporabno darilo, po povsem dostopni ceni. 

Kje? Odpravite se v Habeco OUTLET trgovino daril v Mariboru, na Kavčičevo ulico 4. 

V spletni trgovini s poslovnimi darili habeco.si vam je na voljo izjemno široka ponudba daril, po super ugodnih, veleprodajnih cenah. V njihovi mariborski poslovalnici pa vam na vsa darila iz zaloge nudijo še dodatni, 25 % popust na vse. 

Široka ponudba tekstila, tehnoloških daril, izdelkov za dom. Našli boste veliko ponudbo promocijskega tekstila: brezrokavnike, jakne, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, polo majice, športna ter delovna oblačila. Izbirate lahko tudi med široko izbiro tehnoloških izdelkov (USB ključev, power bank-ov, brezžičnih zvočnikov in slušalk …), izdelkov za kuhinjo, flašk za vodo, termovk in še veliko drugega. 

Vsem darilom je skupno, da so kakovostna in priznanih blagovnih znamk. Pri poslovnih darilih je namreč kakovost še bolj v ospredju in izjemnega pomena, saj gre za darila, ki predstavljajo tudi najboljše in najbolj priznane blagovne znamke. 

Še ena lastnost, ki je nujno za to, da je darilo dobro, je uporabnost. Raziskave so pokazale, da so obdarovanci najbolj veseli uporabnih daril, le ta tudi vedno obdržijo zase.
 

S tem, ko boste najbližjim podarili nekaj uporabnega, kar bodo veliko nosili in uporabljali, boste pogosto tudi v njihovih mislih.

Outlet priljubljene spletne trgovine majice.si

Na istem naslovu,  na Kavčičevi ulici 4, v Mariboru, boste našli še eno, izjemno zanimivo outlet ponudbo, ponudbo spletne trgovine majice.si. Poleg širokega nabora kakovostnih majic, puloverjev, kap in predpasnikov, boste našli tudi majice, potiskane z izvirnimi napisi. Takšne, ki bodo poskrbele za smeh in sproščeno vzdušje ter takšne, ki imajo bolj čustveno sporočilo, za vse najboljše mame, očete, tašče, brate, sestre ... Pa tudi takšne, ki bodo primerne za rojstne dneve in obletnice. 

Na voljo so moški oz. unisex modeli oblačil, ki so bolj ohlapni in primerni za oba spola. Majice so narejene iz 100 % česanega bombaža, ki je do kože še bolj nežen od navadnega bombaža.

Izbirate lahko tudi med ženskimi modeli majic in puloverjev, ki so telirani ter se tako bolje prilegajo ženskemu telesu. Ženskim majicam smo za udobje in boljše prileganje dodali še 5 % elastana, ostalo je prav tako bombaž.

V outlet trgovini boste našli veliko tudi za najmlajše – od bodijev in majic, do ljubkih in praktičnih darilc, ki bodo poskrbela za iskreno otroško veselje. 

Zato ne skrbite, letos lahko nakupite uporabna, izvirna in kakovostna božična darila za vse, po nizkih cenah. 
Zagotovite si jih čimprej, da decembra ne bo sivih las zaradi gneče ter praznih zalog. 

Tagi

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice