Foto: Mediaspeed
Po tem, ko je že dober teden dni v Mariboru ena izmed glavnih tem prodaja mariborskega Radia City, je sedaj postalo uradno. Osrednji mariborski radio so kupili Madžari.

Novi lastnik Radia City je Madžar Gabor Deak, oziroma podjetji Media Moment Kft. in Radio Factory Kft. v njegovi lasti, poroča madžarski portal Media1.

Današnje uradno obvestilo, ki ga je prejel omenjeni medij, kaže na to, da sta Moment Kft. in Radio Factory Kft. s sedaj že nekdanjim lastnikom Mišem Hölblom podpisala pogodbo o nakupu 100-odstotnega lastniškega deleža Radia City.

»Posledično trenutno ni razloga za spremembo sestave vodstva, prav tako ni razloga za spremembo strukture in kadrovske zasedbe sedanje ekipe. Naš namen je, da bi Radio City z znanjem in nasveti iz industrije, ki so si jih zbrali doma, še močnejši in odločnejši,« bi naj pisalo v izjavi, ki jo je pridobil Media1.

Tako zaenkrat še ni znano, zakaj se je Hölbl odločil za prodajo, prav tako ni znana višina pogodbe. 

Je pa znano, da bo po dogovoru strank transakcija v celoti pravnomočna, ko bodo izpolnjeni vsi potrebni slovenski pravni pogoji in pridobljeno soglasje.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ip (nepreverjen)

Adijo bolfenk. Zdaj bo ribica iz blatnega jezera

Alenkinabratovscina (nepreverjen)

Ogabno

Xxl (nepreverjen)

https://youtu.be/2UjezvDcIgA Kak se hitro bumerang vrne😂😂😂 Szep napot kivanok! 😂😂

Tommmmmy (nepreverjen)

Lepo so diplomatsko napisali, da ne bo sprememb. Kdor pa stvari pozna mu je jasno, da bodo velike kadrovske spremembe. Radio City je preživel že zdavnaj svojo veliko slavo, ki so jo gradili ne takšnem bolj butastem humorju, ki je bil sprva simpatičen, danes pa je to že zelo passe.

Potreben je nov veter, novi voditelji, drugačen format. To bodo naredili Madžari, Mišo ni bil uspešen. Nenazadnje je že precej v letih in je pustil pubecom da vsebino sami furajo. Napaka. Naj zdaj uživa penzijo. Čestitke sa dober posel. Mišo je le legenda Maribora, od Amadeusa do radia.

Jernej90 (nepreverjen)

Tole bo postalo SDS propaganda, enaka greznica kot je v zadnjih dveh letih postal Siol. Gledanost in branost vseh teh strankarskih "medijev" je pa na nuli. Ampak še vedno ne razumejo, da folk pri nas pač ni glup. In da mu gre taka propaganda na k****. Če kaj, bojo ravno zaradi takih zablod zgubili volitve.

pohorskisvizec

Paranoja se širi....pa lp

Klasika (nepreverjen)

Glede na internet, razne ponudnike glasbe ala Tidal, Sotify, Youtube, Apple music se včasih vprašam kakšna je sploh prihodnost radijev v prihodnje. Osebno nisem poslušal radio že več let, poslušam glasbo ki mi odgovarja, brez reklam in neprimernih komentarjev, negativnih novic. Vse to in še več za 2 kavi na mesec.

Čergoli (nepreverjen)

Norčevanje iz Madžarov v preteklosti, kao zaostali in ne vem kaj še vse??? Kdo kam investira, kdo ima tisočletno zgodovino in še marsikaj? Mi smo revčki in se še vedno prepiramo kdo je kaj bil v 2.svetovni vojni. Smo eni navadni, posrani BUTALCI. Da o šipcu, jajošu sploh ne govorim - GOVEDO!!!!

Starejše novice