V Europarku vedno z veseljem podprejo družbeno odgovorne projekte (foto: Jure Kralj).
V Europarku Maribor postavljajo vrednote, kot sta solidarnost in družbena angažiranost, na vrh lestvice svojih prioritet.

Eden izmed projektov, ki imajo velik pomen za lokalno okolje, je tudi sodelovanje s humanitarnim društvom UP-ornik. Prostovoljci društva bodo dve soboti zapored, to je 17. in 24. aprila, na stojnici v Europarku Maribor zbirali sredstva za ljudi v socialni stiski.

Aktivno do lepše prihodnosti za vse

V teh časih pogosto slišimo, kako pomembna je družbena odgovornost. Včasih se nam zdi, da kot posamezniki nimamo veliko moči, pa v resnici ni tako. 

Že z majhnimi koraki in drobnimi dejanji lahko dosežemo pomembne premike v okolju, v katerem živimo. Tega se zavedajo tudi v mariborskem Europarku, kjer želijo aktivno soustvarjati lepšo prihodnost za vse. 

Vrednote, kot sta solidarnost in družbena angažiranost, postavljajo na vrh lestvice svojih prioritet. Eden izmed projektov, ki imajo velik pomen za lokalno okolje, je tudi sodelovanje s humanitarnim društvom UP-ornik. 

Celoten izkupiček bodo namenili za plačilo osnovnih položnic in nakup prehranskih bonov za najbolj ranljive skupine.

Od besed k dejanjem

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije verjamejo, da dejanja štejejo več kot tisoč besed, zato vedno radi podprejo projekte, ki imajo veliko dodano vrednostjo za lokalno okolje.

Tak projekt so pripravili tudi prostovoljci društva UP-ornik, ki bodo na hodnikih Europarka jutri postavili prav posebno stojnico.

»Pomoč soljudem v stiski je tisto, kar v teh časih šteje največ. Kot družba moramo poskrbeti za najranljivejše med nami. V Europarku vedno z velikim veseljem podpremo projekte, s katerimi lahko pripomoremo k večji blaginji naših someščanov in sodržavljanov. Prepričana sem, da lahko le z družbeno odgovornim ravnanjem napredujemo in se razvijamo kot družba,« ob tem dodaja center managerka Europarka Simona Mandl.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice