V Europaku Maribor ta teden pripravljajo 72 ur norih avantur in noro ugodnih popustov (foto: Bojan Mihalič).
V Europarku Maribor, kjer najdete obilo modnega navdiha za osvežitev jesenske garderobe, vas vse od četrtka, 21. oktobra, do vključno sobote, 23. oktobra, čaka 72 ur norih avantur, noro ugodnih nakupov in izjemnih popustov.

Globoko smo že zakorakali v jesen, jutranje temperature pa že naznanjajo, da se počasi bliža zima. Prihaja obdobje toplejših puloverjev, debelejših plaščev, višjih gležnjarjev in trendovskih škornjev.

Čas je, da osvežite svojo jesensko garderobo!

Obilo modnega navdiha in najbolj aktualne trende za hladnejše dni najdete tudi v Europarku Maribor, kjer vas vse od četrtka, 21. oktobra, do vključno sobote, 23. oktobra, čaka 72 ur norih avantur, noro ugodnih nakupov in izjemnih popustov.

Vsi obiskovalci, ki boste v kateri koli prodajalni ali lokalu največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije opravili nakup za deset evrov ali več, boste lahko sodelovali v veliki nagradni igri EuroparkovJack in se potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 5000 evrov.

V veliki nagradni igri EuroparkovJack se boste lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 5000 evrov (grafika: AV Studio).

Nori popusti, pestro dogajanje, zvrhan koš presenečenj

Prihajajoči konec tedna, to je od četrtka, 21. oktobra, do vključno sobote, 23. oktobra, v Europarku Maribor pripravljajo 72 ur norih avantur, ki bodo v znamenju norih popustov, pestrega spremljevalnega dogajanja in številnih presenečenj.

V Europarkovih prodajalnah, kjer že najdete najnovejše modne kolekcije za jesen in zimo, si lahko v naslednjih dneh tako privoščite noro ugodno nakupovanje za vso družino. Poleg modnih užitkov vas na Europarkovih nakupovalnih ulicah čaka tudi bogato spremljevalno dogajanje in nepozabna presenečenja!

Za piko na i pa ne zamudite velike nagradne igre EuroparkovJack, ki vam odpira vrata v svet najugodnejših nakupov! Vsi, ki boste v Europarkovih prodajalnah ali gostinskih lokalih opravili nakup za deset evrov ali več, se boste v sklopu nagradne igre namreč lahko potegovali za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 5000 evrov.

Naj se modno razvajanje začne – podajte se norim avanturam naproti!

Komentarji (0)

Starejše novice