Martinovanje je obdobje, ko se mošt spremeni v vino in če kdo, potem prav Mariborčani znamo ceniti ta dogodek. Martinovanje z degustacijo okusnih štajerskih vin bo potekalo tudi v Europarku.

Že tradicionalno Europarkovo martinovanje bo tudi letos ponudilo degustacijo mladega vina znamke Pubec, ki tokrat že četrto leto združuje štajerske vinarje in s promocijo njihovih mladih vin povečuje njihovo prepoznavnost.  Dvanajst štajerskih vinarjev bo s svojimi žlahtnimi kapljicami tako tudi v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije poskrbelo za pravo štajersko martinovanje

»Seveda ne bodo manjkale niti kulinarične dobrote, ki so pomemben del praznika vina, ter dobra glasbena spremljava, za katero bodo poskrbeli Veseli slavčki. Tako lahko prijetno nakupovanje v Europarku tokrat združite s spoznavanjem odličnih štajerskih vin in okusnih kulinaričnih dobrot,« pozivajo v Europarku.

Martinovanje v mariborskem Europarku z degustacijo okusnih vin štajerskih vinarjev bo potekalo v četrtek, 8. novembra, med 15. in 20. uro. Obljubljajo pristno štajersko martinovanje!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice