Ta petek se v Europarku obeta novo nepozabno doživetje. V polni noči popustov oziroma Late Night Shoppingu bodo obiskovalci lahko kupovali vse do polnoči, deležni pa bodo številnih mega popustov in ugodnosti! Glavna nagrada je še posebej mamljiva.

V Europarku se nahaja kar 120 prodajaln in lokalov, ki zagotavljajo, da bo tudi na ta poseben petek vsakdo našel nekaj za svoj okus. Poskrbljeno bo tudi za veliko nagradno igro in prav posebno presenečenje.

Janov koncert pri vas doma

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije v sodelovanju z Janom Plestenjakom, priznanim slovenskim glasbenikom, pripravljajo nepozabno glasbeno presenečenje.

Med obiskovalci, ki se bodo udeležili polne noči popustov in izpolnili nagradni letak, bodo izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko, ki jo bo Jan Plestenjak razveselil z osebnim koncertom na domu.

Med vsemi obiskovalci, ki bodo v Europarku tisti dan po 20.00 opravili nakup in se sprehodili skozi t. i. »Vrata sreče«, pa bodo naključno izbrali srečneže, ki jim bodo v obliki magičnih darilnih bonov Desetak povrnili vrednost nakupa. Za dodatno sprostitev in prijetno nakupovalno izkušnjo na petkov večer pa bo poskrbel skrbno izbrani didžej s sproščujočo glasbo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice