Maribor bo decembra obiskal Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, ki je razsvetljeni duhovni Mojster in ustanovitelj gibanja Bhakti Marga. Dogodek bo potekal v UŠC Leona Štuklja.

Swami je poznan kot popolnoma realiziran Mojster, čigar osebni blagoslov »daršan« oziroma pogled božanskega velja za zelo ganljivo izkušnjo. Srečanju z Mojstrom in njegovim blagoslovom ste lahko priča 16. decembra v Mariboru v UŠC Leona Štuklja, kjer bo dogodek potekal od 15. ure naprej.

Duhovni voditelj Paramahamsa Vishwananda v nas vedno vidi nekaj veliko večjega od tega, kar smo sami sposobni videti. Na tisoče ljudi v času daršana preide na popolnoma novo raven zavedanja. Tja, kjer se razumevanje, odpuščanje, ljubezen in zdravljenje dogajajo spontano.

»Tisto, kar vidim v času daršana, je zares zelo posebno. Gledam v sliko z veliko barvami. Kot da gledate v vesolje z veliko zvezdami - še veliko lepše je od tega. V času daršana, ko gledam v duše ljudi, vidim samo svetlobo.«
- Paramahamsa Vishwananda –

Kdo je Paramahamsa Sri Swami Vishwananda?

Swami potuje po vsem svetu z namenom vzpodbuditi ljudi, da spoznajo in izkusijo univerzalno ljubezen, ki je prisotna v vsakem človeškem bitju. Ljudem pomaga prebuditi njihovo prirojeno sposobnost, da v vsakdanjem življenju ljubijo brez vseh pričakovanj in omejitev.

Njegovo sporočilo je »Just love« - Samo ljubezen. Ti besedi vsebujete prav vse, vso vesolje. Ljubezen je vse kar je in ljubezen je vse, kar moramo narediti. Vse ostalo se bo uredilo samo po sebi. Ljubezen nas bo spremenila in nam pomagala, da ponovno postanemo to, kar smo, kar smo vedno bili in kar vedno bomo – Samo ljubezen.

Swami prihaja iz otoka Mauritius, vendar živi in deluje v Nemčiji, v duhovnem centru Shree Peetha Nilaya, blizu Frankfurta. 

Kaj je daršan?

Beseda »daršan« pomeni pogled ali imeti bežen pogled Božanskega. Daršan s Paramahamso Sri Swami Viswanando je osebni blagoslov, ki znotraj posameznika prebudi božansko ljubezen in je priložnost, da odpremo srce in ljubimo brezpogojno. Dogodek Daršan obsega duhovno glasbo in pesmi različnih tradicij, navdihujoče govore in sam blagoslov.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda bo izvedel tudi navdihujoč duhovni govor imenovan Satsang, ki omogoči posameznikom, da lahko prejmejo odgovore na svoja vprašanja iz nivoja višjega zavedanja.

Daršan bo v Mariboru v UŠC Leona Štuklja potekal v soboto, 16. decembra od 15. ure naprej. Udeležba je brezplačna, obvezno pa se je vnaprej prijaviti, na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice