Slika je simbolična.
V mariborski porodnišnici odslej nudijo posvet, s pomočjo katerega se bodo bodoči starši lažje pripravili na nosečnost, porod in poporodno obdobje.

Univerzitetni klinični center Maribor je v porodnišnici uvedel novost. Odslej omogočajo enourni posvet z babico ali babičarjem.

»Posvet zajema izpolnjevanje sprejemne dokumentacije, pomoč pri snovanju porodnega načrta, pogovor z nasveti o porodu in ogled porodnih sob. Z Vami bo babica Erika Marin,« so sporočili. 

Za posvet se je treba prijaviti preko spletne strani Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ali po e-pošti na [email protected].

Priložnost za postavljanje vprašanj o nosečnosti, porodu in poporodnem obdobju

Na posvet so že sprejeli prvi par. 

Kot so zapisali, sta imela ob sproščenem vzdušju in strokovnem znanju babice Erike Marin priložnost vprašati vse, kar ju je zanimalo o nosečnosti, porodu in poporodnem obdobju. Skupaj so izpolnili tudi vso dokumentacijo, ki je potrebna ob sprejemu v porodnišnico.

»V kolikor si tudi vi želite strokovnega nasveta  babice/babičarja v sproščenem in prijetnem vzdušju, ste spoštovane nosečnice in dragi spremljevalci v naši porodnišnici zmeraj dobrodošli,« sporočajo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice