Klub mariborskih študentov organizira v petek, 8. novembra, že 4. Ftrgatev, ki bo potekala v dvorani UŠC Leona Štuklja.

Ftrgatev se je v samo treh letih razvila v eno največjih prireditev v Mariboru, katero organizira Klub mariborskih študentov. V dosedanjih letih je prireditev privabila skoraj 10.000 obiskovalcev, zahtevala več kot 3000 ur priprav, sodelovala z več kot 40 partnerji in predstavila več kot 50 športnikov željnih adrenalina, poudarjajo v Klubu mariborskih študentov.

Na tradicionalni prireditvi bodo tako ponovno gostili odlične slovenske in tuje glasbene izvajalce, velik poudarek pa bo tudi na športno-adrenalinskem delu in dobrodelnosti. 

»Tam je okolje, kjer je vse in vsak sprejet, je družba, ki te sprejme za svojega. Občutek, ki ga ne pozabiš in ga vedno (znova) iščeš. Ftrgatev. Tisti občutek, ko slišiš bitje svojega srca in vznemirjenje ob pričakovanju nečesa pune ftrganega.«

Ta po adrenalinskem popoldnevu obljublja še večer glasbenega doživetja, zabave in nepozabnih spominov, pri tem pa KMŠ poziva tudi ostale, da postaje del zgodbe, ki poteka že od začetka poletja.

»Ftrgatev ni samo večerni koncert, je tudi popoldanski športni del, je dobrodelnost in predstavlja način življenja. To leto smo se odločili, da skozi kratke filme predstavimo, kaj nam in slovenskim znanim osebam pomeni biti pune ftrgan.« poudarjajo aktivisti Kluba mariborskih študentov. 

»Ljudje si zaslužijo prostor, kjer se lahko sprostijo, proslavijo vsako preseženo mejo, uživajo v družbi, glasbi in so ponosni na to, kar so ter na to kar so dosegli!«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice