Foto: Finančni urad Maribor
Prihodnji teden se bo v Mariboru odvila prav posebna dražba. Finančni urad Maribor namreč na dražbi prodaja kar 360 litrov različnih sort hmeljevega napitka.

Na dražbi ponujajo pet različnih sort piva v steklenicah oziroma plastenkah od 0,33 do 2,5 litra. Dražba poteka z zbiranjem pisnih ponudb, ki se bodo javno odpirale prihodnjo sredo, 27. februarja, ob 11. uri v prostorih Finančnega urada Maribor.

Predmet prodaje so svetlo pivo znamke URSUS v 312 steklenicah po 0,33 litra, svetlo pivo znamke URSUS PREMIU v 96. pločevinkah po pol litra, pivo TIMISOREANA v 30. plastenkah po en liter in isto pivo v 240 pločevinkah po pol litra. V celotnem kompletu je vključenih tudi šest plastenk po 2,5 litra piva CIUCAS.

Blago se prodaja kot komplet v celoti, po načelu videno - kupljeno, je brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu pa ni možna.

Ogled blaga je možen v času uradnih ur Finančnega urada, na naslovu Tržaška cesta 49, 2000 Maribor. Pisne ponudbe je treba poslati v zaprti kuverti, priporočeno po pošti na naslov: Finančni urad Maribor, Tržaška cesta 49, 2000 Maribor ali oddati osebno v glavni pisarni Finančnega urada Maribor, s pripisom na naslovni strani pisemske ovojnice: NE ODPIRAJ - PONUDBA ZA ODKUP: zadeva št.: 4939-49/2019-6 09-720-35.

Več informacij po dražbi je dosegljivih na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice