V Mariboru se danes obeta zanimiv dogodek, največji OM Chanting krog, ki ga bodo organizatorji iz društva Bhakti Marga izvedli ob 19. uri v Kazinski dvorani SNG Maribor.

Zanimanje za brezplačen dogodek, na katerem bodo udeležnci 45 minut čantali zvok najvišje vibracije OM, je veliko, kar kaže, da Mariborčanom le ni vseeno in so pripravljeni stopiti skupaj, da izboljšajo energijo v mestu.

Energija najvišje vibracije, ki jo bo ustvarila zbrana skupina, se bo samodejno širila dva kilometra v polmeru, pravijo organizatorji. Ustvarjena svetloba se bo na koncu poslala vsem pomoči potrebnim, tudi daleč preko naših meja, vsemu planetu, dodajajo. 

Koristi so občutne tudi za vse sodelujoče, saj je po besedah organizatorjev OM vibracija tista, ki uravnava harmonijo, sprošča, pomirja. Po končanem OM Chantingu vsaka celica v telesu vibrira v tej vibraciji. 

Beseda Maha izhaja iz sanskrta in pomeni 'največji'. Danes je še priložnost, da se odločite za obisk tega posebnega dogodka, ki je v takšnem obsegu prvič na voljo v štajerski prestolnici.

Prijave so danes tekom dneva še možne na: [email protected].

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LudiRudi (nepreverjen)

Ali bodo presegli OM na stadionu ?

Starejše novice