V Mariboru, na Ulici kneza Koclja 5, se odpira lokalček z bistrojsko hrano, ki bo sredi mesta ljudem ponujal sprostitev med rožami in zelenjem.

Urban garden oziroma urbani vrtiček, bo ljudem sredi betona ponujal, da se sprostijo v družbi rož in zelenja. Temeljil bo predvsem na pestri izbiri različnih vrst kave, sladic, zajtrkov in juh, ki se bodo iz tedna v teden spreminjali.

Hrana in pijača na visokem nivoju

Glavni cilj je, da ljudem sredi mesta omogočijo prostor, kjer se bodo lahko sprostili in se okrepčali je za Mariborinfo povedala Ana Kvasnik, solastnica lokala. Za Mariborinfo so nam razkrili, da bodo organizirali tudi razne koncerte, od akustike, hip-hopa in funka, ki se bodo v poletnem obdobju dogajali zunaj na vrtu. Ob sproščenem ambientu obljubljajo hrano, pijačo in postežbo na visokem nivoju.

Ustekleničene pijače ne bo

Želijo si tudi podpreti umetnike, v preddverju lokalčka se obeta fotografska razstava. Od drugih se bodo razlikovali po tem, da ne bodo imeli ustekleničene pijače, vse bodo delali sami, v ponudbi pa bo na voljo več vrst craft piva. Jutri, 18. maja, vabijo vse, da se jim pridružijo na otvoritvi ob 18. uri, na kateri bodo glasbo vrtelo tudi priznanji DJ-ji. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice