Prvi sneg na Pohorju smo že dočakali. Zato nakupovalno središče Europark in prodajalna Hervis v soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra, pripravljata sejem zimske športne opreme.

Nova in rabljena oprema za zimski oddih 

»Če iščete sani za svoje najmlajše, se želite po smučišču spustiti z novimi smučmi ali pa je letos vaše prvo leto za zimske podvige in še potrebujete vso opremo, lahko v rdeči medetaži Europarkove parkirne hiše kupite vse potrebno za zimske radosti. Prodajalna Hervis v Europarku pa za obiskovalce v času sejma pripravlja tudi številne sejemske popuste in posebne akcije za nakup nove opreme. Na sejmu bodo pestro ponudbo idej za zimske športne aktivnosti predstavili tudi zimska športna središča in drugi turistični ponudniki,« pravijo organizatorji.

Prodaja rabljene opreme

Tisti, ki svoje zimske opreme ne potrebujejo več, jo lahko na sejmu prodajo tako samostojno kot tudi v sklopu komisijske prodaje. Za komisijsko prodajo lahko obiskovalci svoje kose opreme oddajo v soboto, 23. novembra, od 9. do 21. ure in v nedeljo, 24. novembra, od 9. do 12. ure.
 
Sejem smučarske opreme bo sicer odprt v soboto, 23. novembra, med 9. in 21. uro ter v nedeljo, 24. novembra, med 9. in 17. uro.
 

Vabljeni na Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice