Mesto je te dni postalo bogatejše za majhno, a simpatično trgovinico Dilena, ki posluje v Vetrinjski ulici 5.

Na vprašanje, ali se trgovina razlikuje od drugih, je Inna Kataeva, vodja trgovine, za Mariborinfo zagotovila, da je prva stvar, ki je vredna omembe, vrhunska kakovost izdelkov.

»To je primarni dejavnik, ki ga dandanes tako primanjkuje na trgu,« je poudarila in o ponudi dodala, da imajo na voljo veliko pestrih malenkosti, kot so izdelki za dom, razni osebni predmeti, lepotni ter modni dodatki, ročno izdelani suvenirčki in podobno.

Darila vseh vrst

»Če skrajšamo, boste pri nas našli vse za vsakdanje življenje. Na voljo so brisače za kopalnico ali kuhinjo, kopalni plašči, najrazličnejši darilni seti, ženske in moške pižame ter tudi posteljnina,« je pojasnila sogovornica in v trgovinico povabila vse, ki imajo v bližnji prihodnosti načrtovan, denimo, obisk poroke, rojstnega dneva ali kateregakoli drugega dogodka.

»Naša trgovina je tisto, kar potrebujete, saj boste tukaj lahko našli darila vseh vrst in cenovnih razredov. Tudi pestra ponudba srebra bo osrečila dame in jih cenovno prijetno presenetila,« je razložila Kataeva.

Izdelki najboljših turških tovarn

Spregovorila je tudi o proizvajalcih. Naročajo namreč pri najboljših turških tovarnah, pravi, čigar izdelki so bili večkrat svetovno priznani. Trgovina - še ena že 3 leta deluje je v TPC CITY – pa je v Vetrinjski ulici odprta med 9. in 18. uro.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice