Ravnateljica Vrtca Studenci, pod katerega spada tudi enota Pekre, je zaradi nenehnih težav s pitno vodo sklicala zbor staršev.

Po vseh težavah s pitno vodo je za četrtek v pekrskem vrtcu sklican zbor staršev. Kot je v vabilu zapisala ravnateljica Vrtca Studenci Marjanca Karba so razlog za sklic zbora staršev nenehne težave, ki se pojavljajo ob odpravi reklamacij na izvedbo del in materialov v vrtcu. V zadnjem času so se pojavila tudi nekatere nejasnosti, ki jih želijo odpraviti v pogovoru s starši.

Na zboru staršev se bodo soočili z vso problematiko vode in dosedanjimi ukrepi ter reševanju podanih reklamacij. Kot smo včeraj poročali, so sporni bojler, iz katerega je tekla oporečna voda z vonjem po nafti, zamenjali, prav tako menjujejo vse mrežice in ročke na vodovodnih pipah.

Danes odpravljajo legionelo

Zaradi premalo ogretega sistema se je v omrežju pojavila tudi legionela, o čemer starši naj ne bi bili obveščeni. Kot je včeraj za Mariborinfo povedala ravnateljica vrtca se bo danes izvedlo pregrevanje sistema, s čimer bodo odpravili legionelo. Če bo šlo vse po pričakovanjih, bi lahko v pekrskem vrtcu še ta teden znova uporabljali pitno vodo iz pip.

Do takrat pa ostajajo pri preventivnih ukrepih, torej pri uporabi ustekleničene vode in umivanju rok zgolj z mrzlo vodo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice