V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 14. februarja, opravili 1274 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 244 novih okužb, gre za 19,2-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 9127 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa še ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 179.773. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 12.836, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Podravju 63 novih okužb v 19 občinah

Največ okužb, in sicer 27, so včeraj zabeležili v Mariboru. V Ptuju in Šentilju imajo po pet novih okužb.

Tri nove okužbe so zabeležili v občinah Duplek, Kidričevo in Kungota, po dve novi okužbi pa v občinah Slovenska Bistrica, Hoče - Slivnica, Ormož in Majšperk.

Po eno novo okužbo imajo v občinah Rače - Fram, Selnica ob Dravi, Ruše, Pesnica, Benedikt, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Gorišnica, Destrnik in Sveti Tomaž. 

Brez novih okužb so občine Lenart, Miklavž na Dravskem polju, Starše, Sveta Ana, Cerkvenjak, Makole, Poljčane, Markovci, Videm, Oplotnica, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Cirkulane, Središče ob Dravi, Juršinci, Lovrenc na Pohorju, Hajdina, Podlehnik, Zavrč, Dornava, Žetale, Trnovska vas in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice