Foto: Grega Pleteršek
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 17. januarja, opravili 1769 testiranj na koronavirus in potrdili 293 novih okužb, gre za 16,6-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 1404 PCR testov, od katerih je bilo 270 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 19,2-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 365 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 23, gre za 6,3-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 150.915.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju potrdili 79 novih okužb, največ v Mariboru

Največ okužb so zabeležili v občini Maribor, in sicer 29. V občini Ptuj imajo šest novih okužb, v občini Slovenska Bistrica pa pet novih okužb.

V občini Markovci imajo štiri nove okužbe, po tri nove okužbe pa so zabeležili v občinah Ormož, Miklavž na Dravskem Polju, Juršinci in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Po dve novi okužbi beležijo v občinah Rače - Fram, Kidričevo, Duplek, Gorišnica in Kungota. 

Po eno novo okužbo pa imajo v občinah Hoče - Slivnica, Lenart, Pesnica, Videm, Selnica ob Dravi, Dornava, Središče ob Dravi, Majšperk, Cirkulane, Destrnik, Trnovska vas, Podlehnik in Zavrč.

Brez novih okužb so v občinah Šentilj, Ruše, Starše, Oplotnica, Makole, Benedikt, Lovrenc na Pohorju, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Žetale, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Hajdina, Cerkvenjak, Poljčane in Sveta Ana.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice