Foto: Grega Pleteršek
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 14. januarja, opravili 11.218 testiranj na koronavirus in potrdili 1478 novih okužb, gre za 13,2-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 4897 PCR testov, od katerih je bilo 1144 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 23,4-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 6321 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 334, gre za 5,3-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 148.530.

Na Covid-19 Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju potrdili 215 novih okužb v 33 občinah 

Po novih okužbah je daleč pri vrhu Maribor, ki jih ima kar 78. Sledi Kungota s 13 novimi okužbami, Poljčane z dvanajstimi in Ptuj z desetimi. 

Slovenska Bistrica ima devet novih okužb s koronavirusom, Miklavž na Dravskem polju pa osem. Občina Hoče - Slivnica ima sedem novih okužb, Lenart in Rače - Fram pa po šest. 

Po pet novih okužb so odkrili v občinah Ormož, Kidričevo, Duplek in Gorišnica. 

Po štiri nove okužbe imajo občine Pesnica, Ruše in Starše, po tri pa Šentilj, Selnica ob Dravi, Hajdina, Oplotnica in Trnovska vas. 

Po dve novi okužbi so odkrili v občinah Videm, Juršinci, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Destrnik, Podlehnik in Cirkulane. 

Dornava, Sveta Ana, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Zavrč imajo po eno novo okužbo. 

Brez novih okužb so tokrat občine Markovci, Makole, Benedikt, Središče ob Dravi, Cerkvenjak, Sveti Tomaž, Žetale in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice