V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 21. januarja, opravili 11.149 testiranj na koronavirus in potrdili 1439 novih okužb, gre za 12,9-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 4872 PCR testov, od katerih je bilo 1115 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 22,9-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 6277 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 324, gre za 5,2-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 157.187.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju 198 novih okužb v 34 občinah

Po okužbah ponovno prednjači Maribor, kjer so odkrili 55 novih okužb s koronavirusom. Sledi Ptuj z 18 in Ormož s trinajstimi novimi okužbami. 

V občini Hoče - Slivnica so odkrili devet novih okužb, v Pesnici in občini Rače - Fram pa po sedem. Ruše imajo šest novih okužb. 

Po pet novih okužb so odkrili v občinah Gorišnica, Starše, Hajdina in Podlehnik, po štiri pa v občinah Miklavž na Dravskem polju, Duplek, Poljčane, Majšperk, Benedikt in Sveti Tomaž. 

Po tri nove okužbe so odkrili v občinah Slovenska Bistrica, Kungota, Kidričevo, Šentilj, Videm, Lenart, Markovci, Središče ob Dravi in Cirkulane. 

Oplotnica, Dornava, Trnovska vas in Cerkvenjak imajo po dve novi okužbi. Destrnik, Žetale, Sveta Ana in Zavrč pa po eno novo okužbo s koronavirusom. 

Brez novih okužb so tokrat občine Selnica ob Dravi, Juršinci, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah in Makole. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice