V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 19. januarja, opravili 11.308 testiranj na koronavirus in potrdili 1698 novih okužb, gre za 15-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 5384 PCR testov, od katerih je bilo 1396 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 25,9-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 5924 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 302, gre za 5-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 154.303.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju potrdili 224 novih okužb, največ v Mariboru

Največ okužb so zabeležili v Maribor, in sicer 66. V Slovenski Bistrici jih je bilo 27, na Ptuju 15 in v Ormožu 10.

V občini Šentilj, Ruše in Starše so potrdili sedem novih okužb, v občini Kidričevo in Miklavž na Dravskem polju šest novih. Pet novih okužb so zaznali v občinah Hoče - Slivnica, Duplek, Gorišnica, Oplotnica in Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Po štiri nove okužbe so potrdili v občini Rače - Fram, Lenart, Kungota in Dornava, tri pa v občini Pesnica, Videm, Majšperk in Sveti Tomaž. Dve novi okužbi imajo v Selnici ob Dravi, Juršincih, v občini Markovci, Benedikt, Cirkulane, Cerkvenjak in Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Kot zadnje so eno novo okužbo potrdili v občini Poljčane, Makole, Destrnik, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Žetale in Podlehnik.

Brez novih okužb so v občinah Središče ob Dravi, Lovrenc na Pohorju, Trnovska vas, Sveta Ana, Zavrč in Hajdina.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice