Znani so tekmovalci, ki bodo sodelovali v resničnostnem šovu Kmetija, med njimi je tudi znani Denis Toplak iz okolice Maribora, ki je v tem šovu že slavil.

Priljubljeni resničnostni šov Kmetija se vrača v Prekmurje, natančneje na lokacijo Copekovega mlina v Veliko Polano. Že jeseni bomo znova tako lahko spremljali prigode bolj ali manj izkušenih slovenskih kmetovalcev. 

V šovu tudi znani obrazi

Priljubljeni šov Kmetija bo letos povsem drugačen, kot smo vajeni, saj je posestvo povsem spremenjeno, moderno in polno sodobnih strojev.

Že pred časom pa je voditeljica Natalija Bratkovič namignila, da bodo gledalci v šovu videli tudi nekaj znanih obrazov.

V igri za glavno nagrado tudi Denis Toplak

Med sedemnajstimi tekmovalci, ki se bodo potegovali za čast in nagrado bo tudi 31-letni Denis Toplak iz Frama, ki je med tekmovalci edini, ki je že slavil v tem šovu. Pred začetkom snemanja je povedal, da bo v primeru vnovičnega slavja nagrado porabil bolj pametno.

Poleg Denisa se bodo za nagrade potegovali tudi Franc Sever iz Desternika, iz Ljubljane prihajajo Luka Serdinšek Betlehem, Joel Srbu, Aneta Andollini, Alexsander Bakharev in Miha Kavčič. Iz Velenja prihaja Zdenka Urbanc, Nik Triler je iz Notranjih Goric, Tjaša Šalamun iz Ptuja, Sandi Sinanović iz Celja, Franko Bajc iz Ajdovščine, Anna Paynich iz Logatca, Ksenija Kranjec iz Slovenj Gradca, Simona Nagy iz Lendave, Sabina Mlakar iz Grosupljega ter Lara Goršek Kos iz Jesenja.

Voditeljica resničnostnega šova je pred časom povedala, da je Kmetija oddaja z dolgo tradicijo in eden najbolj priljubljenih šovov v Sloveniji, zato jim je izziv, da tekmovalcem in gledalcem pripravijo nekaj novega.

Kako je videti prisorišče kmetije v novi, moderni preobleki pa si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice