Čajnica Čajek na Slovenski ulici, opremljena s starim kmečkim pohištvom in pestro ponudbo najrazličnejših vrst čajev, išče novega lastnika. Lokal je lahko vaš za 420.000 evrov.

»Že zaradi same lokacije in 30-letne tradicije je nakup lokala izjemno dobra naložba,« so zapisali v oglasu.

Gre namreč za lokal, ki edinstveno zgodbo v osrčju Maribora gradi že zadnjih 30 let. Obiskovalce privablja tudi s svojim nenavadnim dizajnom, ki mu daje prav posebno vzdušje. Zdaj iščejo nekoga, ki bo to unikatno zgodbo gradil še naprej. 

Najemnik čajnice Bernard Šiško je za Mariborinfo povedal, da lokal išče novega lastnika, ker je prejšnja lastnica čajnice že nekaj let v pokoju. 

Bistvo čajnice je bogata ponudba več kot 70 vrst čajev, ob tem pa seveda tudi kave in ostalih toplih napitkov, brezalkoholnih in alkoholnih pijač, ter tudi domačih sladic in drobnega peciva.

Del čajnice je tudi prodajalna, kjer je mogoče kupiti čaje, čajni pribor in porcelan.

»Velik poudarek je na zadovoljstvu gostov ter izvrstni in edinstveni postrežbi z izobraževalno noto o načinu priprave, kulturi pitja čaja ter njegovih zdravilnih učinkih,« so še zapisali v oglasu. 

Lokal s pritličjem in prvim nadstropjem meri 116,8 kvadratnih metrov, pred lokalom je vrt s 43 sedeži. Ob tem sta v stavbi še dve garaži, ki merita 25,1 kvadratnih metrov. Ena od garaž služi kot skladišče.

Gre za starejšo stavbo, ki je bila zgrajena že okoli leta 1840, leta 2001 pa je doživela temeljito prenovo. Devet let kasneje so prenovili še notranjost lokala, leta 2014 je bila izvedena investicija v prostor in osnovna sredstva.

Večjih vlaganj poslovni prostor zato ne potrebuje, obstaja pa možnost širitve vrta in seveda obogatitev ponudbe. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
božidar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

KONČNO

Starejše novice