Bralec Mariborinfo nas je opozoril na neodgovorno, hkrati pa tudi nepremišljeno odložene smeti v Stražunskem gozdu. 

Fotografije so bile posnete v neposredni bližini ulice V zatišju v Brezju, ob občinski gozdni cesti, ki povezuje Pobrežje in Tezno.

Iz odpadkov je razvidno, da je storilec najverjetneje obnavljal svoj dom, a odpadke nato odpeljal kar v gozd, četudi je »razdalja z mesta odloženih odpadkov do legalnega in brezplačnega odlagališča Snage na Teznem manjša, kot je oddaljeno mesto, kjer je odložil odpadke«, opozarja bralec. 

Pozabil na dokumente z imenom

Kljub temu, da je bil storilec najverjetneje prepričan, da ga nihče ne bo iskal, pa je bralec med smetmi našel celo priporočeno pošto, v kateri se je pošiljala osebna izkaznica in obvestilo zavarovalnice. Pošti sta sicer naslovljeni na različni imeni, a sta oba stanujoča na istem naslovu, na Ptujski cesti v Mariboru. 

Inšpekcija je že obveščena, bralec le dodaja, da upa, da ta opravi svoje delo.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
styria (nepreverjen)

Sramota, upam, da jih kaznujejo!

Marko 1972 (nepreverjen)

Najbolje, da se mu smeti vrže na njegovo zelenico, gamad nevzgojena.

Marko 1972 (nepreverjen)

Predlagam objavo naslova, da lahko vsi občani vržemo smeti temu gospodu na zelenico. Morda ga bo izučilo.

Puklasti miha (nepreverjen)

Mi smo v času NOB vedno metali vreče s smetmi v parke in tudi pred gledališčem smo vcasih odložili kakno vrečo,,,Ampk mi sm bili zviti,,,iz nabralnikov smo kradli pisma in jih potem dajali med smeti, tako da je potem gestapo šraufal napačne odlagalce smeti,,,Najraje smo imeli pisma kakšnih učiteljev in župnikov

Starejše novice