V eni izmed trgovin na območju Šiške se je zgodil incident. Posredovati je morala policija, saj je moški zaradi opozorila glede nenošenja zaščitne maske napadel varnostnika, ki so ga zaradi poškodb nato odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Na ljubljanski policijski upravi so nam pojasnili, da je par z otrokom skušal vstopiti v prodajalno, pri tem pa ni uporabljal zaščitnih mask. Kot so še za Ljubljanainfo sporočili iz ljubljanske policijske uprave, je varnostnik moškega in žensko opozoril na nošenje mask in naj, v kolikor jih ne želita nositi, zapustita varovano območje trgovine.

Ženska je opozorilo varnostnika upoštevala. Moški pa je na opozorilo odreagiral tako, da je pristopil do varnostnika in ga udaril v obraz.

Varnostnik ga je nato skušal zadržati na kraju, saj ni upošteval njegovega opozorila in ga poškodoval. A moški se je temu uprl in pričel varnostnika pretepati, kar je trajalo vse, dokler ni na kraj prišel drug varnostnik in nasilneža umiril, so še pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Med dogodkom se je prevrnil tudi otroški voziček, ki ga je moški držal, vendar pa otrok ni padel iz vozička in se ni poškodoval. V dogodku je bil varnostnik poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in bodo po vseh zbranih obvestilih o tem obveščali pristojno državno tožilstvo. O neuporabi maske bodo obveščali tudi pristojni zdravstveni inšpektorat.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

100% jugovic babnica je pa pustila dojencka kar pri take nasilnezu in sama odsla iz tegovine mama leta 2020

Johanna (nepreverjen)

Laž. Ko pravi ženska javno na FB varnosnik je prvi udaril v glavo in razbil očala moškemu. Potem je moški vrnil napad in kmalu upam da se bo narod zbudil.

Jao (nepreverjen)

Jaja ti kar verjami ženski narkomanki.

In reply to by Johanna (nepreverjen)

Starejše novice