Dober partnerski odnos se razvija skozi skupno preživljanje časa in iskreno naklonjenost. Dnevi so včasih prekratki, da bi se spomnila, koliko si resnično pomenita in včasih je dovolj že to, da izstopita iz vsakdanjega hitenja.

Pomembno je, da partnerskemu odnosu omogočita čas in prostor namenjen le vama. Posebej v mesecu februarju, mesecu ljubezni, ki ga zaznamuje praznik zaljubljenih.

V Grand Hotel Primus v Termah Ptuj posebno pozornost posvečajo parom. V  čudovitem ambientu Medico-wellness centra Valens Avgusta je vsak trenutek v dvoje še bolj poseben. Tematske VIP savne, velneški tretmaji in termalne kopeli vaju bodo znova ovile v romantično vzdušje vajinih prvih skupnih dni.

Preživite dan ljubezni v zasebni suiti in popolni intimi

Za sproščene trenutke v dvoje, brez gneče in v popolni intimi, priporočajo zasebne wellness suite, ki poleg masažnega bazena obsegajo še lastno finsko in turško savno. Poleg čudovitega ambienta in popolne zasebnosti vaju bodo v suiti pričakale tudi svečke, penina, sadje, brezalkoholni napitki… Skratka vse za popoln užitek.  Takšno doživetja v dvoje je na primer Amor wellness ritual, ki vključuje masažo Valens Augusta ter romantično kopel v dvoje v privatni japonski ali orientalski wellness suiti. Na voljo so tudi sproščujoče kopeli v dvoje: program Najina ljubezen vključuje 90-minutno Venerino kopel ob soju sveč, koktajl Primusov napoj ljubezni in čokoladni fondoue s svežim sadjem.

Pisana paleta velneških storitev je tako bogata, da se v njej zanesljivo najde za vsakogar nekaj. Sprostite se lahko na masažah, pogrejete v savnah, poskrbite za pomlajevanje in lep videz z najsodobnejšimi lepotnimi tretmaji, z najnovejšimi naravnimi metodami za preoblikovanje telesa pa se že lahko začnete pripravljati na letošnje poletje. Za razvajanje, lep izgled in dobro počutje vam tako sploh ni treba več daleč! 

V Grand Hotel Primus na vrhunska kulinarična doživetja!

V Grand Hotelu Primus pod vodstvom chefa Roberta Žibrata  poskrbijo tudi za odlično kulinariko. Eno nedeljo v mesecu se lahko razvajate na tematskem brunchu v hotelski restavraciji in izbirate jedi iz bogatega nabora iz samopostrežnega bifeja, ki jih hotelski kuharji pripravljajo tudi pred vami (show cooking). Na brunchu »Valentinov poljub« v nedeljo, 17. 2. 2019, bodo izpod rok kuharskih mojstrov prihajale jedi obarvane na temo valentinovega.

Prav na odlični kulinarični ponudbi temeljijo številni dogodki, ki jih lahko za vas organizirajo v termah. Praznovanje rojstnega dne, slavje ob krstu, obhajilu ali birmi, okrogla obletnica ali poroka: v klubu Gemina XIII in v hotelski restavraciji se znajo v vseh ozirih prilagoditi vašim željam in tudi zmožnostim.  Ob valentinovem prazniku pa vabijo na prav poseben dogodek, ki bo v soboto  16. 2. ob  19.00: romantičen večer v prijetnem ambientu Klubu Gemina XIII., kjer bosta lahko tudi zaplesala ob ritmih žive glasbe banda Export B.

Prisluhnite Primusovim vinskim zgodbam  

Ljubitelji vrhunskih vin in izbrane kulinarike lahko prisluhnete Primusovim vinskim zgodbam, ki odlično povezujejo dobro hrano in bogato vinarsko tradicijo Ptuja in okolice. V februarskih zgodbah, v petek, 22. februarja, boste ob okusni kulinarični ponudbi degustirali karizmatičnega in popularnega Chardonnaya. Primusove vinske zgodbe se bodo ponovno pisale v marcu ob prefinjenem tramincu. 

Več o dogodkih v Grand Hotelu Primus najdete tukaj.

Komentarji (0)

Starejše novice