Sredi Pohorja se nahaja edinstvena lesena skulptura, ki je plod umetnosti z motorno žago in prave doze pohorskega humorja. Leseni penis je že poskrbel za pravo atrakcijo na avstrijski gori Ötscher. Se lahko ta trend rodi tudi s pohorskim »prvim svedrom«?

Ste vedeli? V pohorskih gozdovih se skriva lesena skulptura penisa, ki je plod prave pohorske umetnosti vihtenja motorne žage. Penisa, ki v višino meri slab meter, se je že prijelo ime »parvi svidar Pohorja«.

Umetnina je nastala že pred enim letom, na Instagramu pa smo izbrskali tudi posnetek nastajanja zanimive skulpture iz lesa. Pomislite ... Pohorski penis bi lahko postal prava atrakcija celotne destinacije.

Avstrijski bum po lesenem penisu

Atrakcija? Da. Nekaj takega kot je to postala lesena skulptura penisa sredi avstrijske gore Ötscher na več kot 1800 metrov nadmorske višine. Odkritje skulpture, za katero nihče ne ve, kdo jo je postavil in s kakšnim namenom, je sprožila pravi val pohodnikov na omenjeno goro.

Z leseno skulpturo moškega spolnega organa se fotografirajo številni, ob smehu pa je leseni penis poskrbel tudi za izjemno promocijo omenjene pohodniške destinacije.

Se lahko ta trend rodi tudi s pohorskim »prvim svedrom«?

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice