45-letni Damjano Roi, ki prihaja iz Maribora, je včeraj na avdiciji hrvaškega šova Supertalent 2019 navdušil žirantsko mizo in celotno dvorano.

Ko imaš sanje in cilje, nikoli ni prepozno

Damjano je glasbenik, ki igra vsak konec tedna po raznih hotelih kot »one man band« in ima na repertoarju več kot tisoč pesmi. Ob petju tudi redno dela, zato svoj prosti čas kljub družini namenja svoji največji strasti. Pravi, da mu je družina največja inspiracija, ki ga vodi do cilja iz njegovih sanj.

Njegova žena je poudarila, da je žalostno videti pevke, ki so večje zvezde kot njen mož, a samo kažejo določene dela telesa in uspejo, kljub temu da nimajo pravega glasu.

Damjano je pred samim nastopom povedal, da se je hrvaški publiki odločil predstaviti zato, ker ni lahko biti pevec in ker tudi nima svojega manegerja.

Mariborčan je zapel arijo Nessun Dorma iz Puccinijevega Turandota in žirante pustil odprtih ust.

Hrvaška pevka in ena izmed žirantov Maja Šuput je po njegovem nastopu dejala: »Ali ste zgrešili vse v vaši Sloveniji ali pa je nekdo tam gluh in vas ni prepoznal.«

Neverjetnemu nastopu, ki je dobil štiri »da«, prisluhnite tukaj.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Vauuuuuuuuu

Klitamnestra (nepreverjen)

Iz Izole je, ni stajerc

Vse prirejeno (nepreverjen)

Kako ste lahko tako naivni? Zakaj ne nastopa ta slabo oblečeni in dobro pojoči na naših prireditvah. Na takšnih? Zato, ker je ta video ena velika laž! Malo pokažete na plej bak tega... potem žirijo in zaslužite.

Starejše novice