Ko se vodja Štajerske varde prehladi v zaporu ...

Andrej Šiško, nekdanji predsedniški kandidat in ustanovitelj paravojaške enote Štajerska varda, je odslužil osemmesečno zaporno kazen in danes zjutraj zakorakal na prostost, kjer so ga pričakali pripadniki Štajerske varde, zbrali so se tudi nekateri člani stranke Gibanje Zedinjena Slovenija, simpatizerji in podporniki.

Zbrana druščina se je odpravila se na Trg generala Maistra, kjer je Ivan Bolfek, tako imenovani general Štajerske varde, Šiška pozval k pozdravu, a je slednji le potarnal, da je bolan in bi raje spil topel čaj.

Zraven njegove bolezni, ki bi jo naj staknil v zaporu, je zbranim potarnal tudi o kaznih, ki so mu jih naložili v zaporu.

»Gospodje iz Ljubljane, bolniki, Butalci, saj veste, da je pust, so mi dali kazen. Zato, da so me z Osankarice pripeljali v Maribor v zapor, so mi dali 10.089 evrov kazni. Naredili so 2903 kilometrov in 545 ur. Potem sem dobil drugo kazen, ena je name osebno, ena je na politično stranko, ker nosim panterja na puloverju in kapi. Tega ne bi smel. Tega tudi ne razumem, ker to že konstantno nosim od leta 2000. Očitno so se odločili, da me bodo poskušali onemogočiti z nekimi kaznimi, ampak jim to ne bo uspelo. To samo pomeni, da so zelo nesposobni,« je povedal Šiško in dodal, da vard ne bodo razpustili in bodo z aktivnostmi nadaljevali.

»Od zmage do zmage naprej,« so njegovi privrženci in simpatizerji vzklikali po Šiškovem govoru, kot poklon svojemu vodji.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gašpi (nepreverjen)

Hahahaha... Cirkus. Pa naj si raje službe poiščejo tile vojvode, generali, klovni hahaha

atak (nepreverjen)

a niso to ruski vojaki?

LudiRudi (nepreverjen)

Škrat Bolfenk prodajalec na kramarskem .

Martin38 (nepreverjen)

Kak hecno izgleda, ko se vsi pretvarjajo da so prava vojska :D

LudiRudi (nepreverjen)

Stavim ,da jih večina ni služila vojske in ne poznajo vojaške discipline .

In reply to by Martin38 (nepreverjen)

Fritz (nepreverjen)

Izobrazba na nivoju vrteca

Starejše novice