FOTO: Zajem zaslona
Reševalno vozilo na nujni vožnji se je na Tržaški cesti v Mariboru le s težavo ognilo nespretnima voznikoma, ki sta se rešilcu neposrečeno umikala, nato pa je enemu še zatajil avtomobil.

Očividec je v Mariboru na Tržaški cesti posnel zmešnjavo pri umikanju reševalnemu vozilu na nujni vožnji. Rešilec je z vklopljenimi zvočnimi sirenami drvel po Tržaški cesti in očitno pri dveh voznikih povzročil tako zmedo, da je ostal ujet med avtomobiloma.

Voznika avtomobilov znamke Volkswagen in Seat sta se nespretno lotila umikanja vozilu na nujni vožnji, pri čemer je prvemu avtomobil celo ugasnil, drugi pa se je umaknil tako, da se rešilec ni uspel prebiti mimo. Da se je rešilec vendarle prebil mimo, je po besedah očividca minila skorajda minuta.

Posnetek je na družbenem omrežju dvignil mnogo prahu, številni se sprašujejo, kaj sta počela omenjena voznika, nekateri pa del krivde pripisujejo tudi vozniku rešilca, ki bi se z nekaj iznajdljivosti prej »izkopal« iz prometnega zamaška.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
joc_1985 (nepreverjen)

Zanimivo bi blo, da bi v vse navigacije poleg tmc-ja vključl še intervencijska vozila in vlake.

Micheal Benson (nepreverjen)

Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo [email protected]
Obrazec za posojilo in ga vrnite.

Polno ime .................

Država ..................

Zahtevani znesek ......................

Trajanje ..........................

Starejše novice