V notranjosti je premetal in polomil ves inventar.

Neznani storilec je 1. maja 2020 neovirano prišel na dvoriščno stran frizerskega salona v Mariboru. Tam je pristopil do vrat salona in z neznanim orodjem na vzvod odprl vrata in vstopil v notranjost.

V notranjosti je premetal in polomil ves inventar, iz pisarne pa odtujil večjo vsoto gotovine, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. 

Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša 17.300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve neznanega storilca kaznivega dejanja.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jezniGegi (nepreverjen)

Razbil lokal, razbil avtomobile, napadel medicinsko sestro v bolnisnici, ko si je predtem idiot poskodoval roko ob razbijanju lokala ... Vsem dobro poznan idiot, ki je bil ob vsem tem pod vplivom alkota, raznih drog in tablet..
Najemniku/frizerju grozil, da ga le-ta neupa tozit, enako se "dogovarja" z medicinsko sestro ... Ampak vprasanje, ce bo kaj fasal v nasi drzavi. Tudi ko je iz podjetja Elektrooptika ukradel cca 1mio eur, se ni nic zgodilo, na sodiscu pa bo - zaradi raznoraznih nacinov zavlacevanja - vse skupaj zastaralo.

Starejše novice