Za mesec dni bo popolnoma zaprta Vrbanska cesta v Mariboru, zaradi česar bodo avtobusi na liniji številka 7 Kamnica – Rošpoh in 151 Gaj nad Mariborom vozili po spremenjeni trasi.

Podjetje Marprom obvešča potnike in voznike, da bo zaradi izvajanja gradbenih del od prihodnjega ponedeljka, 31. maja 2021, popolnoma zaprta Vrbanska cesta v Mariboru, med Kamniško ulico in križiščem pri Račjem dvoru.

Zapora bo trajala predvidoma do konca junija v tem času pa bodo avtobusi na liniji številka 7 Kamnica – Rošpoh in 151 Gaj nad Mariborom vozili po spremenjeni trasi.

Obvoz bo namreč urejen po Turnerjevi ulici, Gosposvetski cesti, Koroški cesti in Kobanski ulici. Med zaporo Vrbanske ceste ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Vrbanska - šola, Vrbanska - vodovod, Kamnica - hipodrom in Kamnica - šola v obe smeri. 

Kot nadomestna lahko potniki uporabijo postajališča Gosposvetska - rondo in Terme Fontana v obe smeri ter Kamnica - križišče v smeri centra mesta. V smeri Kamnice pa še postajališče Mladinska – Vrbanska.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice