Štajerska avtocesta bo med priključkoma Šentrupert in Vransko proti Ljubljani, zaradi odstranjevanja cestninske postaje Vransko, zaprta vse do ponedeljka do 5. ure.

Promet je iz štajerske avtoceste, ki je zaprta med priključkoma Šentrupert in Vransko proti Ljubljani, preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Pred izvozom Šentrupert je nastal zastoj, dolg približno šest kilometrov. 

Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na priključku Žalec. Zastoj je tudi na obvozni cesti. Obvoz je možen tudi po cesti Celje - Laško - Zagorje - Izlake - Trojane.

Vozniki, pozor!

Zaradi prometne nesreče je oviran promet na štajerski avtocesti tudi med Žalcem in Šempetrom, v zastoju, proti Ljubljani.

Na primorski avtocesti bo, zaradi nujnega popravila cestišča, med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani jutri do 14. ure zaprt vozni pas. Nastal je zastoj, približno osem kilometrov. Sega do priključka Vrhnika.

Obvoz je možen za osebna vozila po vzporedni cesti med Vrhniko in Brezovico. Zastoj je tudi na cesti Dragomer - Brezovica. Obvoz je možen tudi preko Horjula.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice