Dvodnevni pop-up dogodki, ki potekajo vsak mesec, gostijo pisano paleto slovenskih oblikovalcev z različnih področij kreativnega in kulturnega delovanja.

V četrtek, 12. septembra, se začenja nova sezona dogodkov Pop-Upstart v Projektni pisarni Centra za kreativnost v Mariboru.

S svojimi izdelki lahko nagovorijo novo, široko občinstvo, razgrnejo svoje ustvarjalne pristope in predstavijo, kako se spopadajo z raznimi izzivi pri prodaji in trženju.

Tokrat bo prostor začasno zavzela in prevzela ljubljanska galerija RAVNIKAR GALLERY SPACE, ki jo vodi Piera Ravnikar. Razstavni prostor bo gostil pregled fotografij Ade Hamza iz knjige Studio visits in izbrana likovna dela umetnikov Nine Čelhar, Simona Kocijančiča in Maje Babič Košir, ki jih galerija zastopa in so podrobneje predstavljeni tudi v sveže izdani knjigi PERSONAL OUTSIDES: mapiranje ljubljanske umetniške scene, prvi publikaciji galerije, ki bo prav tako predstavljena na dogodku.

Predstavitveni pogovor z ustanoviteljico galerije Piero Ravnikar bo v mariborski Projektni pisarni Centra za kreativnost potekal v četrtek, 12. septembra, ob 18. uri.

Beseda bo tekla o vodenju sodobne galerije, stiku z aktualnimi mladimi ustvarjalci in vzbujanju zanimanja za umetniški trg, temu pa bo sledilo odprtje začasne prodajne razstave.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice