Da podjetje MOL Slovenija uspešno nadaljuje začrtano strategijo širitve bencinskih servisov po vsej Sloveniji, dokazuje tudi z odprtjem tokrat že 48. bencinskega servisa MOL v Sloveniji.

Kot tretji bencinski servis v Mariboru, se je bencinskima servisoma MOL Pobrežje in MOL Radvanje, na novo pridružil tudi bencinski servis MOL Maribor Tezno.

Nadgradnjo svoje ponudbe so v letošnjem letu zaokrožili tudi s prenovo bencinskega servisa MOL Radvanje, v katerem so uvedli Fresh Corner koncept, ki je strankam tako na voljo na že večini bencinskih servisov MOL v Sloveniji. Mariborčanke in Mariborčani bodo tako lahko na vseh bencinskih servisih MOL v Mariboru, poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, od sedaj naprej uživali tudi ob Fresh Corner ponudbi svežih jedi in odlične kave.

Na novo odprt MOL bencinski servis na Teznem, natančneje na Ptujski cesti, od februarja naprej svojim obiskovalcem na 5.291 kvadratnih metrih nudi sodobno nakupno izkušnjo in prijeten postanek na poti, ponudba pa vključuje goriva vrhunske kakovosti MOL EVO, polnjenje utekočinjenega naftnega plina (avtoplina), avtomatsko avtopralnico ter točilno mesto za  AdBlue, tako za osebna kot tovorna vozila.

V prijetnem ambientu je gostom na voljo še trgovski del s široko paleto proizvodov ter barski del s Fresh Corner ponudbo, ki jo odlikuje svežina sproti pripravljenih jedi in napitkov. 

Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija d. o. o., je ob otvoritvi novega bencinskega servisa povedala: »Izredno ponosni in veseli smo, da tokrat odpiramo že 48. bencinski servis MOL v Sloveniji. Odslej so tako strankam v Mariboru, ki kakovost blagovne znamke MOL že dobro poznajo, na voljo trije bencinski servisi MOL. Razširitev maloprodajne mreže je naš dolgoročni cilj, nov bencinski servis v Mariboru pa je pomemben mejnik pri izpolnjevanju naše vizije biti prva izbira kupcev, tudi s širšo dostopnostjo naše ponudbe. Hkrati smo ponosni, da smo večino prodajnih mest v Sloveniji že prenovili in jih obogatili s Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, s prenovami pa bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu.« 

Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija d.o.o.

Goriva MOL EVO – 100 % skrbnost

Ko gre za naše avtomobile in življenjsko dobo motorja, izjemna kakovost nikakor ne more biti razkošje. Kot strokovnjaki za razvoj goriv, v Skupini MOL ponujajo goriva EVO, ki motor dokazano čistijo in ga ohranjajo čistega. Komponente, ki jih vsebujejo goriva EVO, iz sistema za dovod goriva namreč odstranjujejo usedline, zaradi česar v »srce« avtomobila priteka optimalna količina goriva, to pa zagotavlja enakomernejše delovanje in posledično boste lahko z enim rezervoarjem goriva opravili večjo razdaljo.

Za voznike je že to ena izmed velikih prednosti, in če se zmanjša še količina usedlin, se zmanjša tudi možnost okvare motorja, kar hkrati podaljša njegovo življenjsko dobo. Zahvaljujoč inovativnim dodatkom, goriva MOL EVO zmanjšujejo nastajanje oblog in pomagajo čistiti motor ter ga ohranjati čistega dlje časa. Z redno uporabo goriv MOL EVO bo celoten sistem za oskrbo z gorivom, od rezervoarja, injektorja, pa vse do ventilov, ostal čist, motor pa bo ohranil svojo prvotno odzivnost, pospešek in porabo goriva.

Sveže pripravljene jedi in odlična kava iz celovite ponudbe Fresh Corner izdelkov

Vodja maloprodaje in marketinga v MOL Slovenija Neven Kolanović, nam je ob tem predstavil pomen Fresh Corner ponudbe: 

»Fresh Corner ponuja najboljše trenutke in zadovoljstvo ob čedalje bolj zasedenih vsakdanih - za ljudi na poteh ali tiste, ki se pridejo spočit v čudovit ambient Fresh Corner prodajnih mest. Fresh Corner ponudba vključuje kavo iz vedno sveže mletih kavnih zrn vrhunske kakovosti, posebnost Fresh Corner kave za sabo pa je, da je vedno pripravljena s pravim mlekom. Poleg kave, Fresh Corner ponudba vključuje tudi sveže pečene pekovske izdelke, na izbranih prodajnih mestih pa tudi odlične sendviče, sladice, solate, hamburgerje, sveže sokove in smoothije ter razne prigrizke. Fresh Corner ponudba je tako z novim bencinskim servisom MOL Maribor Tezno in popolnoma prenovljenim bencinskim servisom MOL Radvanje, strankam v različnem obsegu na voljo na vseh treh MOL bencinskih servisih v Mariboru.«

Vodja maloprodaje in marketinga v MOL Slovenija Neven Kolanović

Kolanović ob tem dodaja: »Ponosni smo tudi, da smo za vse naše stranke tekom lanskega leta uvedli klub zvestobe MOL FOR ME. V slednjem obiskovalci lahko koristijo številne ugodnosti tudi v Fresh Corner kotičkih in z zbiranjem točk določene izdelke prejemajo tudi povsem brezplačno.«

MOL Radvanje pozdravlja stranke v prenovljeni podobi

Da bi zaokrožili in poenotili ponudbo bencinskih servisov MOL v Mariboru, so v podjetju MOL Slovenija na lokaciji MOL Radvanje dodobra prenovili tako samo prodajno mesto, kot tudi ponudbo v trgovskem in barskem delu ter tudi tukaj vključili Fresh Corner ponudbo. Obiskovalci bodo sedaj lahko uživali v raznolikosti sveže pripravljenih izdelkov in odlične kave.

Obiskovalcem so tako na novo odprtem bencinskem servisu MOL Tezno kot tudi na prenovljenem bencinskem servisu MOL Radvanje na voljo številne ugodnosti.

Vse do konca meseca februarja boste ob nakupu v vrednosti nad 30 evrov prejeli odlično kavo za s seboj povsem brezplačno, do 19. februarja pa vas ob nakupu nad 30 evrov čaka tudi 50-odstotni popust ob pranju vašega jeklenega konjička. Vabljeni!

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice