Jesen je tu, vi pa iščete spremembo v karierni poti ali iščete novo službo? Izbrskali smo nekaj zanimivih podjetij, ki iščejo nove sodelavce.

Zaposli se na dišečem delovnem mestu

Priljubljena lepotna znamka The Body Shop je s kozmetičnimi izdelki prisotna v več kot 65 državah sveta. Znamka v Mariboru odpira novo trgovino in išče okrepitve - vodjo trgovine in štiri prodajalke. Ponujajo zaposlitve s trimesečnim poskusnim obdobjem, nato za nedoločen čas.

Marprom bo voznikom financiral izpit D kategorije

Podjetje Marprom za opravljanje mestnega avtobusnega prometa v Mariboru aktivno išče dodatne voznike, ki jim ponuja priložnost za delo v urejenem delovnem okolju in zaposlitev za nedoločen čas. Pri tem bo Marprom interesentom, ki se boste odločili za poklic voznika mestnega avtobusa in imate vozniški izpit C ali tudi samo B kategorije, financiral usposabljanje za pridobitev izpita D kategorije.

Poleg vožnje avtobusa so naloge voznika v mestnem potniškem prometu še kontrola in prodaja vozovnic ter posredovanje različnih informacij potnikom. Vse resne in odgovorne kandidate za opravljanje poklica voznika avtobusa vabijo, da vzpostavite stik z Marpromom, in sicer po navadni ali e-pošti [email protected], preko telefona na številko 059 180 481, prav tako pa se lahko osebno oglasite na sedežu podjetja na Mlinski ulici 1 v Mariboru.

Magna Steyr išče varnostnike za lakirnico v Hočah

Več kot 100-letne izkušnje na področju avtomobilske industrije in obsežen program storitev zagotavljata podjetju Magna Steyr vodilno vlogo neodvisnega proizvajalca avtomobilov na področju inženiringa in proizvodnje vozil na svetovnem trgu. Zaposlitev je v podjetju MAGNA STEYR d.o.o na lokaciji Maribor/Hoče/Slovenija, ki je del poslovnega okolja Magne Steyr.

Če si predstavljate prihodnost v kolektivu Magna Steyr, bodo veseli vaše SPLETNE prijave z življenjepisom v slovenskem in nemškem jeziku.

V občini Kidričevo iščejo višjega svetovalca - občinskega urbanista

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo imeti končano najmanj visoko strokovno izobrazbo/prvo bolonjsko stopnjo, najmanj štiri leta delovnih izkušenj, opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv (če ga kandidat nima, ga lahko opravi naknadno), opravljen strokovni izpit za pooblaščenega prostorskega načrtovalca ali pooblaščenega arhitekta in še nekaj pogojev, ki jih lahko preverite tukaj.

Hotel Bau zaposli hotelskega receptorja

Hotel Bau v svojo ekipo vabi novo sodelavko ali sodelavca za delovno mesto hotelskega receptorja. Kaj pričakujejo? Aktivno znanje nemškega in angleškega jezika, znanje uporabe računalnika, znanje uporabe družbenih omrežij, samoiniciativnost, natančnost in pripadnost. Kaj ponujajo? Preverite tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice