Danes in včeraj je na Trgu Leona Štuklja potekala dobrodelna prireditev, ki so jo organizatorji poimenovali Koš za dober namen.

Dobrodelna prireditev, ki jo je organiziralo podjetje REW v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Maribor, skupaj pa so k sodelovanju povabilo tudi Košarkarsko šolo Sani Bečirović. Cilj dvodnevne akcije je bil zbrati kar največ košev, vsak koš pa je prinesel en evrov.

Kot je povedal eden izmed naključnih obiskovalcev, se mu zdi takšna ideja lepa in pohvale vredna. »Lep projekt, ki pripelje na zrak mlade in stare, da se malo športno udejstvujemo, če pa smo lahko ob tem še dobrodelni in pomagamo socialno ogroženim družinam pa še toliko bolje,« je med drugim povedal obiskovalec Milan.  

Na koš so lahko metali vsi, ki so to želeli in glede na končen zbran znesek je bilo teh kar veliko. Organizatorji so zbrali nekaj čez 3000 evrov, še 2000 evro pa je na koncu prispevalo podjetje ter tako zaokrožilo zbrano donacijo na 5000 evrov. Vse zbrana denarna sredstva bodo namenjena družinam z otroki v stiski. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice