Vir: Facebook profil Sabina Zemljič
Voznica avtobusa ogorčena, ker ni smela na stranišče v živalskem vrtu Sikalu ZOO. To odgovarja lastnik.

Na Facebooku je zaokrožila objava ogorčene voznice avtobusa, ki pravi, da ni smela uporabiti stranišča v živalskem vrtu Sikalu ZOO.

Kot je razvidno iz njene objave je voznica s šolskim avtobusom v živalski vrst Sikalu ZOO pripeljala skupino 34 otrok, ki so ob koncu šolskega leta odšli na izlet.

Medtem ko so se otroci v spremstvu učiteljev v živalskem vrtu zabavali, jih je voznica po dogovoru čakala pri avtobusu.

Ker je zaradi dolgega čakanja morala iti na stranišče, se je odpravila proti vhodu živalskega vrta. »Pridem do blagajne in povem gospodu, da sem voznica avtobusa skupine, ki je pri njih v živalskem vrtu. Prosim ga, če lahko grem na wc,« razlaga voznica.

Ni ji verjel, tudi ko je pokazala ključe in logotip podjetja

Moški pri blagajni ji odvrne, da lahko vstopi le če plača vstopnino, ki znaša devet evrov, saj ji ne verjame, da je voznica avtobusa.

»Pokažem mu ključe od vozila in logotip podjetja na službeni srajci ter ga vprašam, če mu pokažem še potni nalog avtobusa. Odvrne mi, da naj izginem k avtobusu in tam počakam do vrnitve otrok iz živalskega vrta,« je voznica dejala svojo plat zgodbe.

Sprva je mislila, da se šali, potem pa je ugotovila, da je moški, ki je hkrati lastnik tega živalskega vrta v Boračevi, to mislil resno.

Zgodbi lastnika in voznice se razlikujeta

Za pojasnila oziroma odziv na objavo voznice avtobusa smo poklicali lastnika Sikalu ZOO. Lastnik Todor - Tomi Mitev je dejal, da je izjava popolnoma neresnična in da je dejstvo čisto drugačno. 

Pojasnil je, da je voznica avtobusa, ki je skupina ni najavila, dobro uro pozneje prišla do vhoda in brez vprašanja vstopila. Šoferje navadno brez težav spustijo na kavo in na ogled živali, da pa je bilo pri njej čisto drugače. 

»Pri njej pa to ni bilo tako, je prišla noter, dejansko ni niti nič vprašala, ampak je vstopila. Seveda, normalno na vstopnini sem jo potem zaustavil in vprašal, kdo ste, kaj ste in da je potrebno plačati vstopnino. 

Potem pa se je začela arogantno obnašati, me obmetavati z žaljivkami, bil sem tudi Bedanec,« je dejal.

Lastnik nadaljuje, da ji je nato rekel, da je ne bo spustil notri, ker ga je užalila in da naj gre na avtobus. Potem je po besedah lastnika vzela v roke telefon in v pogovoru začela obrekovati živalski vrt ter dejala, da nikoli več ne bodo prišli. Stranke, ki so stale na blagajni, so to vse poslušale, zato ji je še dejal, da naj gre na avtobus, da je drugi ne bodo poslušali.

Lastnik je dodal še, da so pravila za vse in jih je treba spoštovati.

Na negativne komentarje na raznih objavah pa se ne ozira. 

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mbb (nepreverjen)

Dve različni zgodbi a žal je resnica samo ena .

Danvid (nepreverjen)

Gnilo...ba,sikalova kje imaš dušo piz...da prodana.. ta čas so bili tudi otroci iz lenarta,kjer jim svetujejo 'kupite hramo za 1eur za živali.ej"ta splih ne hrani svoje živali ampak jih obiskovalci'pa že prej so bili problemi"pa saj jih poznajo,cene v nebo,prijaznost pa za """"veste kam.

per (nepreverjen)

Večkrat se sliši ,da je lastnik brezobrazen ,do obiskovalcev .Bolj bi verjel šoferki ,kot njemu

Mestjanar (nepreverjen)

Ja, ni čudno, da pride do takšne in baje podobnih situacij, saj je lastnik, sicer ljubitelj živali, očitno neke vrste vaški posebnež, bradati dolgolasec - "Bedanec", ki ga je vedno dražji hobi prisilil v "business". Preberite si njegovo zgodbo, bivši zlatar in oblikovalec nakita, ki je nekega dne odvrgel kravato in suknjič ter se prenehal briti in striči in si ustvarite svoje mnenje, saj iz tukaj pričujočega, tendencioznega sestavka sledi, da je le še kanček zmanjkalo do revolveraškega Obračuna pri O.K. Corralu iz časa Wyatta Earpa in Doca Hollidaya. Cene ima skoraj kot LJ ZOO, le da tam lahko za 3,00 € vstopajo tudi psi (letna zanje je 16,00 €), pri letnih vstopnicah za otroke in odrasle pa ni primerjave, saj so Bedančeve skoraj 2 x višje. Je pa naš Todor izredno marljiv, saj pravi, da sam dela za 8 ljudi. To pa tudi nekaj šteje, ali ne?

Kette (nepreverjen)

Če mene vprašaš so cene čisto primerne glede na to, da je privat zoo. To je vse samo hinavščina s tvojim komentarjem vred. Čudno kako dosti pa nas je ko gremo tja večkrat letno pa je do nas zmeraj prijazen, prijaznost se z prijaznostjo vrača bi povedala jaz.

In reply to by Mestjanar (nepreverjen)

Surfeiter (nepreverjen)

Pokažeš kao ključe busa in logo podjetja in serješ v Hiltonu ... logično, mar ne?

Stiv (nepreverjen)

G.Surfeiter !! Temu lastniku zoo vrta,povej/te,da v tujini vozniki avtobusov imajo zastonj še hrano in pijačo,kot tudi razne vstopnine !! Lastnik piše,da so pravila za vse enaka !!?? Res je in jih kot lastnik tudi "lahko" sam postavlja !! Vprašanje pa je,če je moralno in tega lastnika bi jaz prvo kot tako poslal nekam v tujino,kjer so obiski avtobusarjev dnevni !! Pišem iz lastnih izkušenj !! Pa vsem srečno vožnjo in mnogo obiskov in več evropskega obnašanja !!

In reply to by Surfeiter (nepreverjen)

Kette (nepreverjen)

A mi smo tujina ali kaj hahah? Slovenija ima svoje zakone in svoja pravila. V ostalih živalskih vrtovih v tujini je nikakor nebodo spustili not. Prej se ji bodo smejali, koklja neumna..

In reply to by Stiv (nepreverjen)

srbin (nepreverjen)

Gospoda morate razumeti, saj je poreklom iz Makedonije in temu je primerna kultura obnašanja. Gospej se pa jaz opravičujem za nesramne besede, ki jh je morala slišati od lastnika!

Kakav (nepreverjen)

Crkni jebač. Faušija ti na obrazu piše.

In reply to by srbin (nepreverjen)

Slavica Prešern (nepreverjen)

Kar tako ga že ni žalila.

Starejše novice