Del Maistrove ulice od danes zaprt za promet zaradi obnovitvenih del.

Začenši z današnjim dnem se na dotrajanem delu Maistrove ulice na odseku med Prešernovo in Kersnikovo začenja obnova, ki bo predvidoma končana do konca oktobra. Izvedena bo obnova primarnega kanalizacijskega kanala, na ulici pa dobijo tudi novo vodovodno omrežje skupaj s hišnimi priključki. A to še ni vse – obnovili bodo celotno voziščno konstrukcijo, kar prišteva na novo urejene pločnike in ureditev ceste za kolesarje. Na tem območju bo odslej parkiranje možno le na južni strani ulice, saj bo obojestransko parkiranje ob novi ureditvi nemogoče. Na območju pa dobimo tudi 46 na novo posajenih dreves.

Nova ureditev poteka prometa

Med Prešernovo in Cankarjevo bo pomet potekal dvosmerno, od Cankarjeve proti Kersnikovi pa enosmerno, saj na MOM težijo h mirnejšemu prometu na tem območju. V drugi fazi obnov pričakujte tudi polovične zapore odseka med Cankarjevo in Prešernovo.

Zaprt promet med Cankarjevo in Kersnikovo

Zaradi obnovitvenih del se vozniki pripravite na popolno zaprtje prometa med Cankarjevo in Kersnikovo. Stanovalci tamkajšnjih stanovanjskih stavb se boste do svojih domov zaenkrat morali sprehoditi preko gradbišča.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice