Danes zjutraj, malo pred 5. uro so bili policisti obveščeni o požaru na hodniku stanovanjskega bloka v Kidričevem. Policista, ki sta prihitela na kraj požara, sta z avtomobilskim gasilnim aparatom požar pogasila. Dokončno so ga sanirali gasilci.

Ker se je zaradi požara razvil gost dim, so stanovalce evakuirali na prosto, dokler gasilci niso bloka prezračili. Poškodovan ni bil nihče, nastalo je okoli tisoč evrov materialne škode.

Policisti so ugotovili, da je neznani storilec, na hodniku pred stanovanjem 40-letne  stanovalke, zakuril papir in karton, ogenj pa se je nato razširil na leseno mizico na hodniku in še na več predmetov v lasti navedene stanovalke. 

Ob pregledu stanovanjskega bloka so policisti v kletnih prostorih še na dveh mestih našli zažgan papir. Zaradi tega utemeljeno sumijo, da je bil požar podtaknjen.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuj (nepreverjen)

Policisti so ugotovili, da je neznani storilec, na hodniku pred stanovanjem 40-letne stanovalke, zakuril papir in karton, ogenj pa se je nato razširil na leseno mizico na hodniku in še na več predmetov v lasti navedene stanovalke. ...Policija ugotavlja sum ,da je bil požar podtaknjen . Hahahahahaha

Starejše novice